CompsaOnline ha ampliat i millorat les opcions del mail.

A la nova versió 14 de CompsaMail s’ha millorat el rediment, el suport múltiple, la visualització

Suport per múltiple calendari

Introdueix la possibilitat d’afegir diversos calendaris a un sol compte d’usuari. El suport múltiple permet crear difernets calendaris, també es pot personalitzar els colors per diferenciar els diferents esdeveniments creats. També ofereix l’opció de sincronitzar el calendari amb el seu compte addicional mitjançant l’Exchange ActiveSync, serveis web d’Exchange, CalDAV i SharePoint.

image015

Connecta’t i Comparteix mitjançant Dropbox i Onedrive

El nou SmarterMail ofereix la possibilitat d’emmagatzemar arxius o enllaço al núvol mitjançant Dropbox i Microsoft, també modificarà automàticament el recurs compartit d’arxius perquè qualsevol persona amb accés pugui accedir als arxius pujats al núvol. Per tant, els usuaris poden pujar arxius al seu servidor de correu i compartir-los amb enllaços públics, o es poden connectar del seu compte de correu electrònic a un compte de Google Drive existents i compartir els arxius carregats en els centres de dades de Google. Independentment del mètode utilitzat, els usuaris no hauran de preocupar-se perque un arxiu sigui massa gran.

FileStorage

Suport EWS per  Office 365 per a Mac

SmarterMail 14.x afegeix suport per a una versió més recent d’Exchange Web Services, un protocol de sincronització de dades que permet la comunicació entre un client de correu electrònic i el servidor de correu. Els usuaris poden sincronitzar sense problemes SmarterMail missatges, contactes, calendaris i tasques als clients de correu electrònic de tercers com Microsoft Office 365 per a Mac.

office

Alias

Amb el Plus Direccionament, pot crear una variació de la seva adreça de correu electrònic que li permet filtrar automàticament el correu entrant en carpetes. Aquesta és una manera útil per inscriure en butlletins i subscripcions sense saturar la safata d’entrada. Amb SmarterMail 14.x, ara també pot crear una Direcció sol ús, una adreça generada a l’atzar, completament independent de l’adreça de correu electrònic actual d’un usuari. Aquesta adreça actua com un àlies, reenviar el correu a la carpeta designada pel temps que l’usuari especifiqui. Quan s’ha arribat al límit de temps, la direcció ja no és vàlid i el correu no arribarà a la bústia de correu. Obtindrà el que necessita de la newsletter o servei i pot estar tranquil sabent que no rebran un augment en els missatges de correu brossa.

correu2

Múltiples Recursos Simultàniament

En aquesta versió, em afegint la possibilitat de veure tots els calendaris – compartits i nadius – en una interfície de calendari. També en per a la visualització dels contactes, tasques i notes. Aquesta és una manera fàcil de tenir totes les seves dades  sense haver de canviar lo nadiu i lo compartit només marcant el que desitja veure.

correu3

Més informació