Solucions d’Internet que ofereix CompsaOnline

Tot el que necessita per al seu negoci

Posicionament SEO i Publicitat Online Adwords

Posicionament SEO i Publicitat Online Adwords

Atregui nous clients amb la seva fitxa de Google

La seva fitxa podrà aparèixer quan els usuaris busquin la seva empresa o facin una recerca relacionada amb el seu negoci a Google o a Google Maps. Amb Google My Business pot actualitzar el seu perfil sempre que vulgui i compartir novetats per arribar a nous clients.

Gestioni l’empresa des d’una localització senzilla

Editi l’horari d’obertura, la ubicació i el número de telèfon, o bé publiqui en qualsevol moment una actualització amb les novetats més recents.

Aparegui en Maps i permeti que hi hagi més trànsit i la mateixa vegada que ajuda als usuaris a planificar el seu viatge.

Mostri fotos i atregui més clients amb els seus millors productes o senzillament ensenyi a què es dedica.

Publiqui ressenyes i converteixi els seus clients principals en els seus millors venedors.

Google Adwords

A CompsaOnline disposem de personal especialitzat en campanyes de publicitat a Internet. AdWords de Google és la publicitat més rentable: els seus anuncis només es mostraran als usuaris que li estiguin buscant quan li estiguin buscant. Només pagarà quan algú faci clic al seu anunci i no simplement per aparèixer. Vostè decideix quant vol gastar en cada moment. Així de fàcil!

Posicionament SEO

Hi ha ocasions en què l’usuari busca un determinat servei, i estar en la primera o segona posició pot significar un client gairebé segur. Per aquest motiu, la inversió realitzada en els serveis d’un ‘SEO’ professional es pot recuperar en poques setmanes o mesos. CompsaOnline analitza i realitza un informe sobre el posicionament de la seva web a google i duu a terme les tasques necessàries per a millorar el posicionament natural de la seva web o projecte online.

Posicionament Google Maps

Google Maps és l’eïna que la seva empresa necessita per estar localitzable a la xarxa. Només indicant unes paraules claus farem que el seu negoci estigui a la vista de tothom. Els usuaris interessats obtindran un llistat d’empreses que pertanyin al sector i la zona que hagin indicat, inclosa la seva. CompsaOnline realitzarà tant les tasques de reprogramació de la seva web, com aconseguir enllaços de qualitat i evitar penalitzacions.

Característiques

Ensenyi al món que el seu negoci està obert

Gràcies a Google My Business, els clients li poden trobar en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Afegeixi fotos dels seus productes, del seu local i dels empleats. Actualitzi el seu horari d’obertura i la informació de contacte. Atregui a més clients amb ressenyes i valoracions d’una a cinc estrelles.

Interactui en línia i fidelitzi els seus clients

Mantingui una estreta relació amb els seus clients. Respongui a les seves ressenyes per iniciar una conversa.

Converteixi les imatges en vendes

Aconsegueix nous clients amb fotos dels seus productes o els plats favorits de la seva carta. Les imatges li permeten mostrar què té la seva empresa d’especial, i en pot afegir tantes com vulgui.

Actualitzi la seva fitxa de Google en qualsevol moment

Vostè pot decidir què vol que vegin els usuaris quan li trobin a Google. Google My Business li proporciona les eines per actualitzar la seva fitxa i interactuar amb els clients des del seu telèfon, tablet o ordinador totalment gratis.

Descobreixi com els usuaris troben la seva empresa

Descobreix quins clients interactuen amb la fitxa de la seva empresa. Com l’han trobat? D’on procedeixen? Amb Google My Business les respostes estan a l’abast de la mà.

Aconsegueixi més informació sobre les accions dels clients

Consulti les visualitzacions i accions dels clients per conèixer el seu rendiment i saber com diferenciar-se dels altres. Les estadístiques li permeten revisar els clics, trucades, visualitzacions i molt més.

Entengui a la teva comunitat de clients

Descobreixi d’on provenen els usuaris per millorar la seva presència online i, al mateix temps, atreure nous clients.

Contacti amb nosaltres

i comenci el seu projecte

Contacta