CompsaMail v15 més rendiment, opcions personalitzables i sincronització!

A la nova versió 15 de CompsaMail s’ha millorat el rediment, el suport múltiple, la visualització… Algunes de les millores d’aquesta nova versió són:

 

Suport per múltiple calendari

Introdueix la possibilitat d’afegir diversos calendaris a un sol compte d’usuari. El suport múltiple permet crear difernets calendaris, també es pot personalitzar els colors per diferenciar els diferents esdeveniments creats. També ofereix l’opció de sincronitzar el calendari amb el seu compte addicional mitjançant l’Exchange ActiveSync, serveis web d’Exchange, CalDAV i SharePoint.

image015

Connecta’t i Comparteix mitjançant Dropbox i Onedrive

El nou SmarterMail ofereix la possibilitat d’emmagatzemar arxius o enllaço al núvol mitjançant Dropbox i Microsoft, també modificarà automàticament el recurs compartit d’arxius perquè qualsevol persona amb accés pugui accedir als arxius pujats al núvol. Per tant, els usuaris poden pujar arxius al seu servidor de correu i compartir-los amb enllaços públics, o es poden connectar del seu compte de correu electrònic a un compte de Google Drive existents i compartir els arxius carregats en els centres de dades de Google. Independentment del mètode utilitzat, els usuaris no hauran de preocupar-se perque un arxiu sigui massa gran.

FileStorage

Suport EWS per  Office 365 per a Mac

SmarterMail 15.x afegeix suport per a una versió més recent d’Exchange Web Services, un protocol de sincronització de dades que permet la comunicació entre un client de correu electrònic i el servidor de correu. Els usuaris poden sincronitzar sense problemes SmarterMail missatges, contactes, calendaris i tasques als clients de correu electrònic de tercers com Microsoft Office 365 per a Mac.

office

Alias

Amb el Plus Direccionament, pot crear una variació de la seva adreça de correu electrònic que li permet filtrar automàticament el correu entrant en carpetes. Aquesta és una manera útil per inscriure en butlletins i subscripcions sense saturar la safata d’entrada. Amb SmarterMail 15.x, ara també pot crear una Direcció sol ús, una adreça generada a l’atzar, completament independent de l’adreça de correu electrònic actual d’un usuari. Aquesta adreça actua com un àlies, reenviar el correu a la carpeta designada pel temps que l’usuari especifiqui. Quan s’ha arribat al límit de temps, la direcció ja no és vàlid i el correu no arribarà a la bústia de correu. Obtindrà el que necessita de la newsletter o servei i pot estar tranquil sabent que no rebran un augment en els missatges de correu brossa.

correu2

Múltiples Recursos Simultàniament

En aquesta versió, em afegint la possibilitat de veure tots els calendaris – compartits i nadius – en una interfície de calendari. També en per a la visualització dels contactes, tasques i notes. Aquesta és una manera fàcil de tenir totes les seves dades  sense haver de canviar lo nadiu i lo compartit només marcant el que desitja veure.

correu3

Nou editor de text

Un nou editor de text significa que els usuaris tinguin les eines que necessiten per crear missatges de correu electrònic amb format enriquit, sense un munt de codi innecessari en el fons. Codi Cleaner pot ajudar a mantenir el lliurament, recepció i visualització dels missatges de correu electrònic ràpida i eficient. Codi Cleaner també permet una major flexibilitat a l’hora de canviar l’aparença d’un correu electrònic en particular, així és més fàcil per a un dissenyador web entrar en el codi directament i realitzar canvis sense dependre exclusivament de les eines de disseny que s’ofereixen en l’editor. A més, l’editor inclou notes i crear tasques en SmarterMail, el que significa que els usuaris poden elegir elements clau com ara adreces, ressaltar els punts importants, incloure enllaços a pàgines web o adreces, i molt més. Tenir un editor de text enriquit augmenta la funcionalitat i millora l’experiència general quan s’utilitza.

editor-text

Considerable augment de rendiment

L’augment considerable en la velocitat i la capacitat de resposta de l’interfície, la disminució en la memòria i ús de la CPU, fins i tot en càrregues molt pesades, fan que CompsaMail s’executi de manera molt més ràpida i eficient que en les versions anteriors.

Xifrat de tots els correus

Mitjançant SSL/TLS es xifrà tots els enviaments i recepcions del correu electrònic, per millorar la seguretat.

emailsvrview

Personalització de l’Interfície

S’ha introduït una manera molt més simple per personalitzar l’aparència de l’interície de correu. No requereix haber d‘accedir als archius del sistema per crear estils personalitzats, amb la nova versió, dins del propi correu podrem modificar els esquemes de colors ó la posició de les icones de navegació.

 

 

Millores importants de sincronització amb ActiveSync

S’han fet alguns canvis significatius en la manera que CompsaMail integra EAS (Exchange ActiveSync) inclouent un millor maneig dels dispositius més populars de Samsung, el Galaxy SIII i el Galaxy Note II, conseguint una perfecta integració amb els clients de correu electrònic que incorporen d’orígen.

 

Calendari més gran

S’ha augmentat la funcionalitat del calendari permetent establir la vista predeterminada del mateix (diaria, setmanal, mensual,…), netejar les entrades antigues,…

 

Correcció ortogràfica millorada

S’ha augmentat la precisió en la correcció ortogràfica i gramàtica, evitant correccions en direccions URL, adreçes de correu electrònic, incorporant una opció per forçar la revisió ortogràfica abans de que l’email sigui enviat.

 

 

Personalització dels contactes

Amb el creixement de la popularitat de les xarxes socials, ens hem acostumat a veure amb qui estem parlant alhora d’escriure els missatges, amb aquesta nova versió podrem posar cara a tots els nostres contactes.

 

 

 

CompsaMail v6.0 més ràpid, eficient i fiable que mai!

La versió 6.0 de CompsaMail incorpora entre moltes altres millores:

Més fiable que mai

Els servidors de correu s’han convertit en el centre de totes les comunicacions i la col·laboració dins d’una empresa, qualsevol interrupció en el servei pot impactar significativament en un individu, per no parlar de tota una empresa. Per aquest motiu protegim el servidor de correu amb un segon servidor redundant, només a l’espera de si falla el principal, i així protegir les comunicacions dels clients.

 

 

Versió Web per a Smartphone’s

Una nova interfície mòbil dissenyada específicament per a usuaris de SmartPhone’s. Gestió del correu, contactes, calendaris, tasques i notes en Android, Iphone i Windows Phone.

 


 

Mobilitat total

Optimització per a tot tipus de dispostius com: ordinadors, smartphones, tablets, etc…

 

 Outlook i CompsaMail

Més compatibilitat amb Microsoft Outlook ja que és un dels pocs servidors de correu electrònic que suporta la tecnologia Servei Web Exchange (EWS). Aquesta tecnologia està destinada a substituïr l’actual ja que és molt més eficient i ràpida.


Missatgeria Instantània

Aquesta nova versió 5.0 incorpora un client de missatgeria instantània per a que puguis parlar amb els teus contactes d’una manera més ràpida i segura.

 

 

Antivirus a temps real

Aquesta nova versió 5.0 incorpora un antivirus a temps real que explora Internet e identifica els brots de Malware tan aviat com sorgeixen, proporcionant antivirus proactiva de bloqueig que és eficaç e immediata.

 

 

CompsaMail v6.0 us ofereix total col·laboració i mobilitat.

 

Sincronitza el correu electrònic, contactes, calendaris, tasques i notes amb els clients de correu com Microsoft Outlook i Mozilla Thunderbird o amb els últims iPhone, Blackberry, Nokia o smartphone’s.

CompsaOnline v6.0 ofereix les següents característiques:

  • Correu col·laboratiu, agenda, notes, contactes, calendari…

  • Sincronitza-ho tot amb iPhone, iPad, Blackberry, Nokia, Google Android, Windows Mobile, Palm o la majoria de SmartPhone’s, mitjançant el centre de sincronització.

  • Mesures antispam a temps real que bloquejaran el 99,5 % de Spam (correu brossa) o Pishing.
  • Mesures per assegurar que els correus que envïis arribin al destinatari.
  • Opció d’enviament certificat dels correus per evitar que ningú pugui lleguir el que envies.
  • El meu espai, un disc dur virtual que et permetrà emmagatzemar informació per accedir-hi des de qualsevol lloc i al moment.

  • No es quedarà mai sense espai, ja que la bústia té capacitat il.limitada i no tindrà cap limitació en els arxius adjunts.
  • Webmail avançat, amb autocompletar, llistat global d’adreces, tasques, notes, calendari, marques de seguiment, filtres, i a més hi podrà accedir des de qualsevol dispositiu i navegador.

Si actualment està utilitzant una versió anterior al CompsaMail v6.0 o un altre correu diferent a CompsaMail consulta amb nosaltres els plans de migració.

Correu, missatgeria, col•laboració i comunicació.

Comments are closed.