CompsaMail v16 (Correu)

CompsaMail v16 més rendiment, opcions personalitzables i sincronització! A la nova versió de CompsaMail s’ha millorat el rediment, el suport múltiple, la visualització…

Podràs sincronitzar qualsevol correu electrònic amb el mòbil o ordinador, així com notes, tasques i aplicacions de calendari. Això es deu al fet que és compatible amb els protocols estàndard de la indústria, com a IMAP, POP, la Interfície de programació d’aplicacions de missatgeria de Microsoft (MAPI), Microsoft Exchange ActiveSync (EAS), Serveis web de Microsoft Exchange (EWS), CalDAV i CardDAV. L’ús d’un o més d’aquests protocols significa que els usuaris tenen accés a pràcticament totes les funcions de SmarterMail, independentment que estiguin a casa, en l’oficina o en qualsevol lloc.

Outlook for Windows

Outlook 2016 – MAPI*, IMAP, POP
Outlook 2013 – MAPI*, IMAP, POP
Outlook 2010 – IMAP, POP

eM Client

EWS, IMAP, POP, CalDAV, CardDAV

Windows Mail

EAS, IMAP, POP

Outlook for MacOS

EWS, IMAP, POP

Apple Mail

EWS, IMAP, POP

Spark

EWS, IMAP, POP

Mac Notes, Calendars, etc.

EWS, CalDAV, CardDAV

iOS

EAS, IMAP, POP, CalDAV, CardDAV

Android

EAS, IMAP, POP, CalDAV, CardDAV

CompsaMail v16: Compartir recursos amb uns altres dins de la seva organització és crucial. Des de compartir calendaris, contactes, tasques, notes i carpetes de correu electrònic fins a la programació d’esdeveniments i sales de conferències, comptar amb un veritable servidor de col·laboració en equip porta a un negoci més eficaç i eficient. Per eixos t’oferim el següent:

Calendaris i horaris

 

El calendari de SmarterMail simplifica la programació de reunions i esdeveniments. És possible compartir calendaris comercials o personals amb assistents o altres persones per a ajudar a programar les cites. Els calendaris també poden mostrar les dates d’inici i finalització de les tasques, ressaltar l’horari comercial i són prou flexibles per al suport internacional de data i hora.

Espais de treball en equip

 

Una solució de xat en equip i reunió fa que treballar amb múltiples persones diferents, en múltiples ubicacions diferents, sigui eficient i eficaç. Team Workspaces inclou audioconferencies i / o videoconferències per a 8 participants, encara que no hi ha límit per a la quantitat de persones que poden participar en una àrea de treball i usar les seves altres funcions, com compartir arxius i xat grupal en línia.

Gestió de contactes

 

Ja sigui una llista global de direccions o la seva pròpia llista de contactes, és important poder mantenir informació detallada sobre cada persona amb la qual es comunica. Els usuaris poden emmagatzemar múltiples números de telèfon, múltiples adreces de correu electrònic, notes, dates importants, informació comercial i més per a qualsevol contacte. Les llistes de contactes poden fins i tot compartir-se en una organització i sincronitzar-se amb aplicacions mòbils i d’escriptori segons sigui necessari. A més, es poden crear categories que agrupin contactes diferents i que siguin de fàcil accés en enviar correus electrònics o programar cites

Administració de tasques

 

La gestió de tasques de SmarterMail ofereix als usuaris la capacitat d’organitzar el seu dia, setmana o mes. Les tasques poden establir dates d’inici i venciment, nivells de prioritat, estat actual i percentatge completat. Les dates d’inici i venciment de la tasca també es poden mostrar en el calendari d’un usuari, la qual cosa els ajuda a organitzar millor el seu temps. Les llistes de tasques es poden compartir amb uns altres, sincronitzar-se amb aplicacions mòbils i d’escriptori, i es poden aplicar categories perquè l’usuari pugui organitzar millor les tasques en curs o d’una sola vegada.

Notes

 

Les notes són una excel·lent manera de fer un seguiment de coses com a llistes de compres, URL de llocs web, tasques pendents d’una reunió i més. Les notes poden estar codificades per colors, per a mantenir elements similars organitzats i fàcils de trobar. Amb suport per a un editor WYSIWYG complet, les notes poden personalitzar-se, com incloure enllaços cliqueables, ressaltar text, pegar imatges i més. Les notes es poden compartir amb altres persones dins d’una organització, es poden categoritzar i també es poden sincronitzar amb aplicacions mòbils i d’escriptori, segons sigui necessari.

Llistes de correu

 

Per a grans envios de missatges, com a butlletins i anuncis de nous productes, les llistes de correu són la solució perfecta. Els usuaris poden redactar correus electrònics HTML totalment personalitzats, pegar el producte acabat en SmarterMail i enviar-lo a una llista de subscriptors, ràpida i fàcilment. Les llistes de correu són compatibles amb els comandos d’inclusió i exclusió perquè siguin totalment compatibles amb CA-Spam.

Comparteix i col·labora

 

Compartir recursos en una empresa, departament o grup d’usuaris és simple en SmarterMail. Els elements es poden compartir directament des del correu d’un client, i SmarterMail admet nivells de permís, la qual cosa permet als usuaris especificar si els elements són de només lectura o editables per usuari o per grup.

En sincronitzar el seu compte de SmarterMailamb un client d’escriptori mitjançant EWS o EAS, pot fins i tot sincronitzar calendaris personals, comercials o secundaris compartits, assegurant-se que té totes les seves cites allí.

Les característiques que CompsaMail v16 inclouen

Client de correu electrònic

Grup de xat

Espais de treball en equip

Videoconferència

Emmagatzematge d’arxius

Calendari

Contactes

Notes

Tasques

Clients d’escriptori

Clients mòbils

Exchange ActiveSync

Serveis web d’intercanvi

WebDAV

Llistes de correu

Arxivat de correu electrònic

Informes

Sistema d’esdeveniments

Gestió remota

Antispam

Antivirus

 

Detecció d’intrusió

 

Protecció de força bruta

Multi llenguatge

 

Inici de sessió únic

 

API