Solucions de hardware que ofereix CompsaOnline

Impressió

Pagui només pel que realment imprimeix i controli les despeses d’impressió amb un únic pagament menusal. Gaudeixi de garantia tot inclòs durant 3 o 5 anys i manteniment tot inclòs gratuit, gestió de consumibles, revisions i reparacions.

Servei tècnic

Reparació i manteniment d’equips informàtics, garantint la qualitat i professionalitat dels seus serveis i una atenció personalitzada. CompsaOnline compta amb enginyers tècnics qualificats i amb experiència adquirida al llarg dels anys.

Informàtica i xarxa

Som especialistes en seguretat informàtica i així ho acrediten els certificats que tenim i la nostra experiència. Gràcies al títol otorgat pel prestigiós fabricant d’impresores BROTHER, podem assegurar stock de tots els seus consumibles originals a la nostra botiga i servei tècnic per aquests.

Manteniment

CompsaOnline disposa d’un servei de manteniment de hardware de la seva empresa. D’aquesta manera podrà tenir a la seva disposició un equip de tècnics altament preparats, mitjançant consulta telefònica o pel desplaçament de qualsevol d’ells al seu domicili, si és necessari.

Impressió

Impressió preu per còpia

Amb l’opció del pagament per ús, tenim control·lat els costos d’impressió, i també les impressions que es fan a l’empresa.

Impressió relaxada

Equip + Instal·lació + Consumibles originals + Assistència tècnica

Tot el pack des de 24,99 € al mes.

Servei tècnic

broth

Brother Servei Tècnic BQC

Tenim tota la gamma de productes BROTHER en les nostres botigues i disponibilitat immediata en equips i consumibles. Gràcies a un estoc suficient tant d’equips com de consumibles, vostè podrà disposar del producte que triï al moment. A més, tenim professionals qualificats al seu servei. Som un centre certificat i tenim un gran coneixement tècnic per atendre perfectament les necessitats dels nostres clients.

nikolai-chernichenko-1210827-unsplash

Servei tècnic i reparació

CompsaOnline ofereix als seus clients el servei de reparació i manteniment d’equips informàtics, garantint la qualitat i professionalitat dels seus serveis i una atenció personalitzada. La satisfacció dels nostres clients és la màxima aspiració del nostre equip i un compromís personal dels nostres treballadors. CompsaOnline compta amb enginyers tècnics qualificats i amb experiència adquirida al llarg dels anys.

brett-jordan-1369768-unsplash

Recuperació de dades

Avui en dia, les dades que emmagatzemem en els nostres dispositius tenen un valor incalculable. Ofereix als teus clients la possibilitat de recuperar les dades perdudes, independentment del suport i sigui quina sigui la causa: virus, dispositiu danyat, esborrat d’arxius, sabotatge, incendis, inundacions, particions perdudes, pics de tensió, mecànica avariada…

Informàtica i xarxa

Seguretat informàtica

A CompsaOnline som especialistes en la seguretat informàtica i així ho acrediten els diferents certificats que tenim, i també la nostra experiència. Per tant, si vol tenir un control total sobre la seva empresa de a on s’accedeix i vol garantir la integritat total de la seva informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Xarxa

Tenir una xarxa eficient és un factor clau pel bon funcionament del seu negoci. Una xarxa ineficient és pot traduir en un alentiment dels processos de l’empresa o l’aïllament de les sucursals de la central. El disseny d’una xarxa pot arribar a ser molt complex, per això és necessari realitzar un estudi de les necessitat i seleccionar els sistemes més adequats per proporcionar un servei de xarxa de qualitat.

Servidors i equips informàtics

De la petita a la gran empresa, servidors físics i servidors virtuals (Cloud), CompsaOnline li ofereix una gran gamma de solucions de servidor per cobrir les necessitats més exigents. També li oferim una àmplia gamma d’equips informàtics que s’adaptin a la perfecció a les necessitats del seu negoci, oficina a casa o particulars.

Consumibles informàtica

Gràcies al títol que ens otorga el prestigiós fabricant d’impresores BROTHER, “BROTHER Quality Center”, podem assegurar stock de tots els seus consumibles originals a la nostra botiga oferint així, una solució més ràpida per al client. També podràs trobar consumibles, sempre originals, d’altres fabricants de prestigi com HP, OKI, EPSON, CANON i molts més.

Manteniment

CompsaOnline disposa d’un servei de manteniment de hardware de la seva empresa mitjançant consulta telefònica o pel desplaçament de tècnics al seu domicil si es necessàri. Aquest servei es contracta en base a un preu anual per equip i comprèn els següents aspectes:

Manteniment correctiu

Consisteix en la solució d’avaries i mal funcionament dels equips en manteniment. Està garantit un temps màxim d’atenció de 24 hores i de solució de 48 hores. Si el problema no es pot solucionar en el temps màxim compromès per culpa d’una avaria de maquinari no reparable immediatament, es realitzarà una substitució temporal de l’equip afectat per un de característiques similars.

Manteniment preventiu

Els equips en manteniment es revisaran dos cops a l’any per verificar el funcionament òptim i detectar possibles fonts d’avaria abans que aquestes afectin el correcte funcionament de l’equip.

Novetats Hardware

Amb la compra d’un FIFA22 emporta’t un xiaomi mi band 5 GRATIS!

Portàtil gaming per jugar indefinidament

No paris de jugar amb aquest espectacular portàtil gaming

Portàtil Acer molt potent amb processador Intel I5