CompsaMail, conegut per ser el correu professional de CompsaOnline per a empreses, s’harmonitza de manera excel·lent amb el client de correu “eM Client”, creant una solució de comunicació integral per als negocis moderns. Si busques fer la teva vida més fàcil, el teu treball més eficient i els teus sistemes més segurs, aquesta associació és la resposta que compleix amb aquests objectius o metes.

Beneficis clau d’aquesta integració:

  • Configuració simplificada: Amb només introduir el teu nom d’usuari i contrasenya, eM Client configura automàticament el teu compte de CompsaMail, eliminant passos tècnics complicats.
  • Funcionalitat plena: No només se sincronitza el correu, sinó que també pots gestionar calendaris, contactes, tasques i notes tots dins d’un sol lloc amb eM Client.
  • Comunicació unificada: A més del correu electrònic, els usuaris poden beneficiar-se de la integració de chat, oferint així un espai unificat per a totes les seves necessitats de comunicació.
  • Experiència homogènia en diverses plataformes: eM Client assegura que tinguis la mateixa experiència d’usuari, ja siguis a Windows o MacOS.
  • Privadesa i seguretat garantides: Tant CompsaMail com eM Client es comprometen a protegir la teva informació, assegurant que les teves dades personals i empresarials estiguin protegides en tot moment.
  • Descomptes i ofertes especials: Aprofita’t de les promocions exclusives derivades de la col·laboració entre CompsaMail i eM Client.

Amb CompsaMail i eM Client, la teva empresa pot gaudir d’una solució de correu electrònic professional i integrada que s’adapta a les necessitats en constant canvi del món empresarial modern. Ambdós serveis s’uneixen per proporcionar-te una experiència fluida, eficient i segura en totes les teves comunicacions.

Per a més informació contacta amb nosaltres.