Solucions de Sistemes i Xarxes que ofereix CompsaOnline

Tot el que necessita per al seu negoci

SERVEI TÈCNIC

Servei tècnic propi

CompsaOnline ofereix als seus clients el servei de reparació i manteniment d’equips informàtics, garantint la qualitat i professionalitat dels seus serveis i una atenció personalitzada. La satisfacció dels nostres clients és la màxima aspiració del nostre equip i un compromís personal dels nostres treballadors. CompsaOnline compta amb enginyers tècnics qualificats i experiència.

Serveis que oferim

Reparació i manteniment d’equips informàtics

Reparació a domicili, reparació de PC i MAC’s

Reparació de portàtils. Instal·lació i posada a punt d’equips informàtics

Solucions en avaries en Xarxes LAN

Instal·lació de Sistemes Operatius

Assessoria en hardware i software

Distribució i entrega de productes

Ampliació d’equips informàtics

CompsaOnline té l’acreditació Brother Quality Center Tècnic i Brother Quality Center les més altes acreditacions que atorga Brother.

L’acreditació Brother Quality Center Tècnic com a únic centre oficial de la província de Lleida, ens permet reparar qualsevol aparell de Brother en garantia i, a més a més, ens reconeix com l’empresa de la província amb millors garanties per reparar el seu aparell Brother. L’acreditació Brother Quality Center ens reconeix, per part de Brother, com a centre oficial per la venda de qualsevol aparell Brother amb les màximes garanties d’assistència i qualitat.

Tenim tota la gamma de productes BROTHER en les nostres botigues i disponibilitat immediata en equips i consumibles. Gràcies a un estoc suficient tant d’equips com de consumibles, vostè podrà disposar del producte que triï al moment. A més, tenim professionals qualificats al seu servei. Som un centre certificat i tenim un gran coneixement tècnic per atendre perfectament les necessitats dels nostres clients. Fins i tot ens responsabilitzem i encarreguem de solucionar qualsevol problema tècnic que pogués tenir el producte.

Recuperació de dades

El seu client ha perdut les dades? Nosaltres les recuperem

Avui en dia, les dades que emmagatzemem en els nostres dispositius tenen un valor incalculable. Només imaginar el trastorn que ens causaria la seva pèrdua ens fa adonar del valor que tenen. Ofereix als teus clients la solució, que Esprinet dóna, amb la possibilitat de recuperar les dades dels seus clients independentment del suport (Discos Durs HDD, Sistemes RAID, Smartphones, Pendrivers, CD-DVD, Targetes SD, Compact Flash, Cintes BackUp …) i sigui quina sigui la causa: virus, dispositiu danyat, esborrat d’arxius, sabotatge, incendis, inundacions, particions perdudes, pics de tensió, mecànica avariada…

TERMINI DE RECUPERACIÓ

Un cop diagnosticat el seu dispositiu (24-48 hores), el termini de recuperació de la nostra tarifa plana és de 5 – 7 dies. L’enviament del seu dispositiu porta implícita l’acceptació del servei i es procedirà automàticament amb la recuperació del mateix per recuperacions que s’acullin al Pla Bàsic – Tarifa Plana. (Consulteu preus per a Plans preferents i / o Urgents).

ENVIAMENT LLISTAT D’ARXIUS RECUPERATS

Un cop finalitzada la recuperació, se li farà entrega d’un llistat d’arxius recuperats per a que sàpiguen en tot moment amb quines dades podrà comptar.

En cas que la recuperació sigui al 100%, procedirem al bolcat i enviament de dades automàticament i se li facturarà el preu acordat seguint la forma de pagament habitual amb nosaltres.

En el cas que la recuperació NO sigui un 100%, el client podrà decidir si vol continuar o no amb la recuperació. Si finalment no li interessa per tractar-se d’una recuperació parcial o sense èxit, li tornem el dispositiu original sense cap cost.

El bolcat de dades sempre es fa per motius de seguretat en un nou dispositiu, el qual inclourem en el pressupost final en funció del volum de dades recuperat, excepte si el proporciona el client juntament amb el dispositiu avariat.

ENVIAMENT DE DADES

Enviament gratuït del dispositiu amb les dades recuperades a qualsevol punt d’Espanya i Portugal sense cost addicional.

El dispositiu original avariat es retornarà conjuntament amb la informació recuperada. En el cas que no desitgi la seva devolució contacteu amb nosaltres amb antelació i li enviarem un certificat de destrucció totalment gratuït.

* Informació addicional:
»» Per discos SSD, RAID, etc … consultar preus.
»» La recuperació dels dispositius oberts o manipulats tindrà un cost addicional de 239 € + IVA i seguirà el mateix procediment que els dispositius tancats. Cal tenir en compte que els dispositius manipulats de forma indeguda redueixen les possibilitats de recuperació reeixida o completa.
»» El servei de recuperació de dades inclou: atenció telefònica, ports de recollida i lliurament i bolcat de les dades recuperades.
»» NO s’inclou el cost del dispositiu on es tornen les dades recuperades (Pendrive USB, HDD, etc …). El mitjà podrà ser facilitat pel client o es donarà la possibilitat de subministrar-per part de Esprinet.
»» Preu i servei per a Espanya, Illes Balears, Illes Canàries, Ceuta, Melilla i Portugal.

Formulari recuperació de dades

Contacti amb nosaltres

i comenci el seu projecte

Contacta