Solucions d’Internet que ofereix CompsaOnline

Tot el que necessita per al seu negoci

RGPD

Adaptem la seva web a la nova RGPD

CompsaOnline adapta la seva web a la nova llei de protecció de dades

A CompsaOnline adaptem la seva pàgina web al nou Reglament de Protecció de Dades (RGPD) perquè no hagi de preocupar-se de res i eviti les sancions.

Per adaptar la seva pàgina web a la RGPD (GRPD) necessita aplicar una sèrie de modificacions en formularis, avís legal, política de privadesa i altres apartats o seccions de la seva pàgina web. Els nostres experts en protecció de dades aplicaran les mesures necessàries a la seva pàgina, adaptant la web a les seves necessitats.

Què és el RGPD

El RGPD, o Reglament General de Protecció de Dades, és la norma que afecta per igual a les grans corporacions i a les micropymes, moltes d’elles molt actives en l’ús de dades d’usuaris.

És d’aplicació obligatòria per a totes les empreses de la Unió Europea a partir del 25 de maig de 2018, i atorga un major control i seguretat als ciutadans sobre la seva informació personal al món 2.0.

El RGPD amplia els seus drets a decidir com desitgen que les seves dades siguin tractades i com volen rebre informació de part de les empreses.

En el reglament europeu de protecció s’han ampliat els drets de l’interessat. El consentiment per al tractament de dades ja no pot ser tàcit sinó que haurà de ser una manifestació afirmativa i expressa.

Les empreses no podran utilitzar termes incomprensibles ni condicions plenes de legalismes. Els termes dels formularis hauran de ser de fàcil comprensió, clars i concisos per a cada finalitat, especialment per a finalitats comercials.

El RGPD i l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) han assenyalat que la negligència i la mala voluntat en el compliment proactiu de la normativa de protecció de dades seran sancionades de forma dura amb multes de fins a 20 milions d’euros o d’un 4% del volum de negoci.

Qualsevol atac llançat a nivell mundial pot atacar fins i tot a una petita empresa i, si hi ha una perduda de dades personals, haurà de respondre davant l’AEPD i demostrar que prèviament s’havia adaptat i pres les mesures de seguretat necessàries per evitar la vulneració dels drets i llibertats de les persones físiques.

Contacti amb nosaltres

i comenci el seu projecte

Contacta