Qui som?

La nostra història

1985

Inici de Compsa Serveis Informàtics

Des de llavors hem col·laborat en la informatització de moltes petites i mitjanes empreses.

Sempre hem ofert serveis informàtics personalitzats, recolzant-los en noves necessitats informàtiques que se’ns han plantejat.

2003

Renovació de la societat CompsaOnline S.L

L’evolució constant del mercat i de la tecnologia ha estat suficientment importants com per a què a l’any 2003 es renovés la societat, donant pas a l’entrada de joves enginyers informàtics i constituint com a nova societat CompsaOnline S. L. per oferir més i millors serveis als nostres clients.

Així doncs, CompsaOnline neix al 2003 amb l’experiència acumulada durant més de 15 anys i amb un equip tècnic i humà amb la formació adient per aplicar les noves tecnologies. Aquesta combinació és la nostra garantia per poder proporcionar a les empreses les millors solucions i serveis a les seves necessitats informàtiques.

2011

CompsaOnline disposa de 16 treballadors

A l’any 2011 CompsaOnline disposa d’un equip humà format per 16 treballadors. Dóna serveis informàtics dins de solucions de gestió, solucions d’Internet, solucions de sistemes i realitza consultes informàtiques en diferents sectors, poden oferir solucions globals basades en software, hardware o sistemes, cloud i Internet.

Actualitat

+ de 5000 clients

Actualment donem servei a mes de 5000 clients de les províncies de Lleida, Barcelona, Saragossa i Osca. Per tal que ens puguin conèixer més, els convidem a que naveguin per la nostra Web i descobreixin els nostres serveis i productes.

Realitzem software de Gestió per a ordinadors personals i smarphone’s (Android), desenvolupem webs professionals, xarxes socials, webs 2.0, gestors de contingut, comerç electrònic…