Solucions de Sistemes i Xarxes que ofereix CompsaOnline

Tot el que necessita per al seu negoci

INFORMÀTICA I XARXA

Seguretat Informàtica

Com que l’ús d’Internet es troba en augment, cada vegada més companyies permeten als seus socis i proveïdors accedir als seus sistemes d’informació. També els treballadors de la empresa habitualment accedeixen a Internet. Per tant, és fonamental saber quins recursos de la companyia necessiten protecció per així controlar l’accés al sistema i els drets dels usuaris del sistema d’informació, així com poder controlar a quins llocs d’Internet accedeixen els treballadors. A CompsaOnline som especialistes en la seguretat informàtica i així ho acrediten els diferents certificats que tenim, i també la nostra experiència. Per tant si vols tenir un control total a la teva empresa de a on s’accedeix i vols garantir la integritat total de la vostra informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

A CompsaOnline som especialistes en

Seguretat en connexions remotes i VPN’s

Seguretat UTM tallafocs

Seguretat per a empreses i particulars

Xarxa, VPN, Wireless o WIFI

Ningú pot discutir que Internet ha estat una revolució per la societat. La xarxa de xarxes ha anat creixent en importància a mesura que han augmentat les formes de connectar-s’hi, millorant la velocitat d’accés. Aquestes millores també han afavorit les xarxes locals i les possibilitats d’interconnexió d’oficines. Tenir una xarxa eficient és un factor clau pel bon funcionament del seu negoci. Una xarxa ineficient és pot traduir en un alentiment dels processos de l’empresa o l’aïllament de les sucursals de la central. El disseny d’una xarxa pot arribar a ser molt complex depenent del nombre i dels tipus de dispositius. Per això és necessari realitzar un estudi de les necessitat i seleccionar els sistemes més adequats per proporcionar un servei de xarxa de qualitat.

Xarxes d’àrea local

Són les xarxes que connecten els equip d’una oficina. L’estàndard més utilitzat és el Ethernet amb una velocitat de 100Mb/s. A més, l’ús dels elements d’interconnexió adequats pot incrementar de forma dràstica la velocitat de transmissió, eliminant els colls d’ampolla que és poden produir. L’esquema anterior mostra l’estructura d’una LAN clàssica, amb connexió a Internet i interconnexió entre dues oficines.

Xarxes sense fils

Aquest tipus de xarxes són les més noves i permeten una llibertat fins ara mai vista. La diferència amb les anteriors és que aquestes no utilitzen cables. Per una banda eliminen el problema de tenir que passar cable i per l’altra és la millor opció pels dispositius mòbils com portàtils o PDAs. Encara que de moment les velocitats no són equivalents a les xarxes locals amb fils, estan evolucionant de forma molt ràpida.

Servidors i Equips informàtics

Servidors

De la petita a la gran empresa, servidors físics i servidors virtuals (Cloud), CompsaOnline li ofereix una gran gamma de solucions de servidor per cobrir les necessitats més exigents. Independentment de si es tracta de servidors específics per a aplicacions o d’alt nivell, CompsaOnline ofereix sistemes de garantia, escalables i assegurances per satisfer totes les seves necessitats.

Equips

A CompsaOnline també li oferim una àmplia gamma d’equips informàtics que s’adapta a la perfecció a les necessitats del seu negoci, oficina a casa o particulars.

· PC de sobretaula
· Portàtils de gamma personal i professional
· Netbooks
· Ordinadors Integrats o Tot en un
· Monitors
· Tablets
· Impressores làser i d’injecció
· Impressores multifunció
· Impressores fotogràfiques
· Escàners

Consumibles informàtica

A la nostra botiga podrà trobar consumibles, sempre originals, de les següents marques i moltes altres

Contacti amb nosaltres

i comenci el seu projecte

Contacta