Solucions de Software que ofereix CompsaOnline

Gesta

En els temps de crisis actuals, si vol fer que la seva empresa sigui més competitiva necessita un programa que integri tots els departaments o sectors, com la comptabilitat, producció, facturació, o l’estoc. Gesta té tot això i molt més.

Programes

Disposem de programes de comptabiltat, control horari (fitxatges) i lloguer de programes, on l’usuari només paga per l’ús del programa i es despreocupa de comprar, instal•lar i mantenir els costosos sistemes informàtics

Consultoria informàtica

El nostre equip de professionals en enginyeria i amb experiència en diferents àrees empresarials us ajudaran a establir la fórmula adequada entre la tecnologia i la seva empresa.

Programes adaptats

A CompsaOnline tenim un equip d’enginyers informàtics amb la formació i preparació per realitzar l’aplicació informàtica que s’ajusti perfectament al seu negoci i augmenti la productivitat de la seva empresa.

Gesta

GestaERP

És el resultat de molts anys d’experiència en els diferents àmbits del món empresarial. Aquesta solució concentra en una sola aplicació tots els coneixements de l’empresa, oferint a l’equip directiu tota la informació a temps real.

Gesta + Botiga Online

Mitjançat la nova botiga online que ofereix CompsaOnline i el mòdul de sincronització amb Gesta, podrà crear una botiga a Internet per vendre els seus productes a la xarxa. Permet sincronitzar els articles introduïts al Gesta amb la botiga online, actualitzant els canvis i facilitant la gestió dels productes que s’oferten per Internet.

Gesta TPV per a tablets

Gaudeixi de la màxima comoditat amb la nova característica del Gesta TPV ja que ara el podrà fer servir en dispositius tablets, aprofitant així la mobilitat que aquests ens faciliten. La combinació de GestaTPV amb un ordinador tàctil proporciona una eina perfecta per la gestió de comerços dedicats a la venda al detall.

Programes

fabian-irsara-92113-unsplash

Compta

El nostre programari de comptabilitat és un dels més complets del mercat amb una fiabilitat total, demostrada pels anys de bon funcionament. Va destinat tan a petites i mitjanes empreses com a micro empreses, ja que la seva facilitat ús permet que tots els usuaris puguin extreure tot el potencial del programa. L’aplicació compleix amb la normativa comptable vigent i està en constant desenvolupament per incorporar ràpidament tots els canvis de la legislació.

brad-neathery-303623-unsplash

Control horari

Permet gestionar les hores d’entrada i sortida dels treballadors, descansos, faltes i vacances de forma senzilla i visual. Compta amb una gran varietat de possibilitats de configuració que s’adapten als diferents models i horaris de treball d’empreses de qualsevol sector i preparada per varis sistemes d’identificació dels treballadors. El sistema s’integra dins del ERP Gesta desenvolupat integrament per CompsaOnline i està oberta a personalitzacions o adaptacions.

kaitlyn-baker-422999-unsplash

Lloguer de Programes

CompsaOnline ofereix els seus programes mitjançant la compra de llicències o amb la fórmula de lloguer (Sass). L’usuari només paga per l’ús del programa i es despreocupa de comprar, instal•lar i mantenir els costosos sistemes informàtics de la seva empresa. Pot accedir i treballar amb el seu programa des de qualsevol ordenador, qualsevol dia i moment amb simplement una connexió a Internet i un navegador.

Novetats Software

CompsaOnline crea un software per generar codis QR per Altanwear

CompsaOnline desenvolupa un motor de reserves de piscines pel ajuntament d’Àger

Nou Sistema de reserves online per a piscines, 100 % flexible per al teu negoci.!

A CompsaOnline, el teu ordinador amb Windows 10 preinstal·lat

Consultoria informàtica

El nostre equip us ajudarà a establir la fórmula adequada entre la tecnologia i la seva empresa

Programes a mida

Ja que cada empresa és un món, els programes estandarditzats segurament no s’adapten a les seves necessitat i/o té unes necessitats que no tenen resposta informàtica. A CompsaOnline tenim un equip d’enginyers informàtics amb la formació i preparació per realitzar l’aplicació informàtica que s’ajusti perfectament al seu negoci i augmenti la productivitat de la seva empresa, convertint-se en un instrument molt valuós. Aquesta hauria de ser la funció de tot programa informàtic.