Solucions Cloud que ofereix CompsaOnline

Tot el que necessita per al seu negoci

INTRANET

GestaOFFICE

Dins de les empreses és fonamental planificar i gestionar la informació que es genera d’una manera eficaç i accessible per a tots els treballadors. GestaOffice és una Intranet de CompsaOnline, una plataforma web corporativa que permet la gestió i organització del coneixement, l’automatització de processos, la gestió de projectes i l’espai col·laboratiu dins de les empreses.

INTRANET

GestaOFFICE

Dins de les empreses és fonamental planificar i gestionar la informació que es genera d’una manera eficaç i accessible per a tots els treballadors. GestaOffice és una Intranet de CompsaOnline, una plataforma web corporativa que permet la gestió i organització del coneixement, l’automatització de processos, la gestió de projectes i l’espai col·laboratiu dins de les empreses.

Característiques principals

Gerent de projectes

Articles de Wiki

Botiga online Woocommerce

Calendari + complements

Comunitat completa

Administrador d’arxius

Cursos en linia de Learndash

Fòrum de bbPress

Documentació subtitulada, vídeo

Importació de demostració

Xat ajax en directe

Imatges de portada

Directori (camps il·limitats)

Extensió de manteniment

Megamenú + icones

Pàgina d’inici de sessió personalitzada

Support RTL

Centre de notificacions

Generador de pagament Drag & Drop

Mapa de membres

Pàgina d’inici de sessió personalitzada

Subscripció

Fonts i colors il·limitats

Actualitzat regularment

Millores que suposarà per a la seva empresa

✓  Temps i costos. La implantació d’una intranet, encara que requereix una inversió inicial, a mitjà termini suposa un estalvi de temps i costos. Per exemple, els empleats redueixen el temps en la cerca d’informació, podent dedicar-ho a altres tasques més productives.

✓  Millora la rapidesa i eficiència en la comunicació amb els empleats.

✓  La comunicació es centralitza en un únic entorn.

✓  Permet oferir de manera simultània la mateixa informació a tots els empleats i a un cost molt baix.  

✓  És possible, en cas necessari, l’enviament de comunicacions solament a determinats perfils de l’empresa per compartir la informació segons els casos.

✓  Seguretat. Una intranet ben implementada és totalment segura per a l’empresa i els seus empleats

✓  Augmenta la col·laboració entre els empleats. Una intranet pot ser el mitjà perquè emprats de diferents departaments col·laborin de forma més ràpida i eficient i es creuen sinergies entre ells.

✓  Gestió del coneixement. La creació d’una wiki o fòrums ajuda al fet que els empleats difonguin els seus coneixements i així tots puguin aprendre.

✓  Millora la imatge de l’empresa de cara als seus empleats. Si una empresa té intranet i l’usa per gestionar vacances, llançar comunicats, la reserva de material o sales de reunions, això provocarà que els empleats trobin els tràmits administratius interns més senzills pel que millorarà l’opinió que tenen de l’empresa.

✓  Sense limitacions horàries o d’espai. Està oberta permanentment i accessible a tots els empleats inclosos els que estan de viatge o fora de l’espai de treball habitual.

✓  Formació. Pot usar-se com a suport per a la formació dels empleats.

✓  Incrementa la productivitat. La cerca d’informació resulta més fàcil i ràpida pel que els empleats perden menys temps en aquest tipus de tasques. A més, una intranet ben desenvolupada integrada amb un sistema de Vigilància Tecnològica pot fins i tot ajudar a oferir informació d’interès per a la seva feina, com per exemple alertes de legislació, butlletins de Difusió Selectiva d’Informació, etc.

En conclusió, una intranet corporativa ajuda a les empreses a millorar molts dels seus processos interns a un cost menor i amb major eficiència que els mètodes descentralitzats usats tradicionalment.

Intranet/Extranet

Plataforma web interna de l’Administració Pública

Què és la intranet municipal?

Dins de l’Administració pública és necessari planificar i gestionar la informació que es genera i fer-ho d’una manera eficaç i accessible per a tots els treballadors. La Intranet de SEMIC és una plataforma web corporativa que permet la gestió i organització del coneixement, l’automatització de processos, els serveis municipals interns i l’espai col·laboratiu de l’organisme públic.

Funcionalitats i característiques

Organització
Amb aquesta eina, la documentació s’organitza i es classifica per millorar l’eficiència en els temps de cerca.

Workflow
Es configura un sistema de workflow d’aprovació, gestió de perfils i permisos d’usuari i, d’aquesta manera, s’automatitzen els processos interns municipals.

Gestió i planificació
La planificació i gestió de la informació que es genera dins del propi organisme es fa d’una manera eficaç i és accessible per a tots els treballadors.

Integració
La plataforma s’integra amb altres sistemes, plataformes i productes.

Contacti amb nosaltres

i comenci el seu projecte

Contacta