Solucions Cloud que ofereix CompsaOnline

Núvol

Correu, GPS i Backup. Tot això al núvol per a que hi pugui accedir en qualsevol moment i qualsevol lloc.

Programari

Accedeixi a les eines de Office de sempre, des de qualsevol lloc i dispositiu i asseguri’s la seva protecció amb Antivirus Cloud.

Gestió

Gestioni tota la seva empresa des del núvol a través d’un mòbil, ordinador o tablet. GestaOnline és un programa de gestió i facturació online, 100% pàgina web.

Intranet / Extranet

Per a petites i mitjanes empreses

Cloud

Email Cloud

El seu correu al núvol, accedeixi des de qualsevol dispositiu, en qualsevol lloc i en el moment que vulgui.

GPS Cloud

A través del Cloud podrà visualitzar l’ubicació dels seus empleats d’es d’on vulgui i des del dispositiu que vulgui. No necessitarà cap més dispositiu que un smartphone android.

Backup Cloud

Emmagatzemi la seva còpia de seguretat al núvol i no perdi mai res important.

Email Cloud

Correu dissenyat per a empreses

Correus al núvol

La seguretat de no perdre cap correu electrònic passi el que passi és innegociable. Si perd el portátil, la tablet o el smartphone, no passa res: els seus correus continuaran estan segurs al mateix lloc. A més a més, totes les connexions estan xifrades amb seguretat SSL/TLS de 128 bits per assegurar la màxima confidencialitat.

Sincronització

A partir d’ara, quan marqui un missatge com a llegit, li apareixerà com a llegit en tots els dispositius. De la mateixa manera, quan elimini un correu, el marqui com a important o altres accions, quedarà reflectit a tots els dispositius. Tenir el correu al núvol significa disposar d’una sincronització automàtica.

Correu i col·laboració unificats

Les necessitats actuals ens requereixen tenir de manera unificada el correu electrònic amb el calendari, les notes, les cites, les tasques, el xat i també un espai d’emmagatzematge al núvol.

Espai il·limitat

El correu electrònic és una eina bàsica en els negocis. Per això, és fonamental disposar d’espai de manera il·limitada. A CompsaOnline li oferim aquesta possibilitat per a que no hagi de borrar mai més cap dels seus correus ni que deixi de rebre correus electrònics importants perquè la seva safata d’entrada estigui plena.

Office 365

Accedeixi a les eines de Office de sempre des de qualsevol lloc i dispositiu a més de videoconferència i altres serveis TI. Redueixi els costos de manteniment dels equips informàtics. Els usuaris gaudeixen de tots els avantatges de productivitat de Microsoft Office juntament amb l’eficàcia dels serveis al núvol.

Office 365 Hogar Premium

Per La Llar

El millor per a les families a casa i l’escola. Obtingui les últimes aplicacions de Office fins a 5 PCs, tabletes i equips Mac, a més a més de 20 GB d‘emmagatzematge al núvol per poder accedir fàcilment als seus documents.

Office 365 Pequeña empresa Premium

Per Petites Empreses

El millor per a empreses de 1 a 10 treballadors. Obtingui accès a les últimes aplicacions d’Office pràcticament des de quasevol lloc, a més de serveis TI basats en el núvol, com correu electrònic empresarial, sense necessitat de tenir coneixements informàtics.

Office 365 Mediana Empresa Premium

Per a Mitjanes Empreses

El millor per a empreses de 10 a 250 treballadors. Proporcioni als seus treballadors accès a les últimes aplicacions d’Office pràcticament des de quasevol lloc, així com serveis de TI basats en el núvol més avançat, a un cost previsible.

Antivirus Cloud

A diferència dels antivirus convencionals, Cloud Antivirus empra peticions en xarxa cap a un servei en el núvol per millorar la fiabilitat de detecció, evitar les alentitzacions del sistema, ja que les tasques que més recursos consumeixen son transferides al núvol. Les actualitzacions contínues del antivirus al núvol asseguren la millor protecció davant les últimes amenaces.

ENDPOINT SECURITY

 Plataforma: Windows

 Antivirus i antiespia

 Tallafocs

 Control de dispositius

AntiSpam

Administració al núvol

ENDPOINT ANTIVIRUS

 Plataforma: Windows

 Antivirus i antiespia

 Tallafocs

 Control de dispositius

 AntiSpam

Administració al núvol

ANTIVIRUS PER A MAC OS X

 Plataforma: MAC OS

 Antivirus i antiespia

 Tallafocs

 Control de dispositius

 AntiSpam

Administració al núvol

ANTIVIRUS PER A LINUX

 Plataforma: Linux

 Antivirus i antiespia

 Tallafocs

 Control de dispositius

 AntiSpam

Administració al núvol

GestaOnline

Gestiona tota la seva empresa des del núvol. Programa de gestió i facturació online, 100% pàgina web. Gestioni la seva empresa des d’un mòbil, ordinador o tablet.

Gestioni tots els teus clients

1

Dóni d’alta nous clients

2

Creï factures

3

FUNCIONALITATS

Clients i facturació. Gestioni els seus clients i la facturació.

Pressupostos i traspàs automàtic a facturació.

Control de despeses i pagaments a clients.

Taxes i impostos.

Articles i famílies d’articles.

Gestió de projectes i de feines.

Calendari, CRM i comunicats.

Multiusuari i multiempresa.

Informes per facturació/clients/cobraments i molts més.

Intranet

GestaOFFICE

La Intranet de Compsaonline és una plataforma web corporativa que permet la gestió i organització del coneixement, l’automatització de processos, la gestió de projectes i l’espai col·laboratiu dins de les empreses

Intranet Municipal

La Intranet de CompsaOnline és una plataforma web corporativa que permet la gestió i organització del coneixement, l’automatització de processos, els serveis municipals interns i l’espai col·laboratiu de l’organisme públic.

Automatització de processos

Millora del rendiment empresarial

Oblideu-vos dels errors humans, els robots fan la mateixa tasca 24 × 7 sense faltes. Allibereu la força de treball per aconseguir valor, no cost.

Novetats Cloud

Arriba el mode fosc al correu de CompsaOnline