Slide SERVEIS
D'INTERNET
Hosting Email Pàgines web Hosting certificats ssl Posicionament SEO RGPD 2018
SERVEIS
D'INTERNET
Hosting Email Pàgines web Hosting certificats ssl Posicionament SEO RGPD 2018
Agència Prestashop Lleida2022-05-17T17:08:21+02:00

Solucions d’Internet que ofereix CompsaOnline

Tot el que necessita per al seu negoci
Agència Prestashop Lleida

AGÈNCIA PRESTASHOP A LLEIDA

Botiga Online (e-commerce)

El nostre polivalent equip d’experts en Prestashop combina el seu talent i la seva alta experiència en el disseny, desenvolupament web, SEO i marketing digital per crear les botigues en Prestashop més reeixides. Confia la creació del teu ecommerce Prestashop a CompsaOnline i entra al món online per la porta gran.

AGÈNCIA PRESTASHOP A LLEIDA

Agència Prestashop Lleida

Botiga Online (e-commerce)

El nostre polivalent equip d’experts en Prestashop combina el seu talent i la seva alta experiència en el disseny, desenvolupament web, SEO i marketing digital per crear les botigues en Prestashop més reeixides. Confia la creació del teu ecommerce Prestashop a CompsaOnline i entra al món online per la porta gran.

Característiques

A la nostra agència Prestashop a Lleida comptem amb un equip dinàmic, multidisciplinar i, sobretot, valent. Ens agrada el que fem i per això tots els nostres dissenys i desenvolupaments web els portem a terme amb completa dedicació, perfeccionant fins a l’últim detall i sent la nostra màxima ambició la mateixa que la dels nostres clients: Dur a el món digital una botiga online enfocada a vendre més i millor i destinada a convertir-se en un canal de vendes essencial per a l’empresa.

L’equip d’experts en Prestashop de CompsaOnline domina a la perfecció totes les disciplines de treball que participen en la composició de les ecommerce més reeixides. La nostra agència Prestashop Lleida està acreditada com a experts en les competències de Disseny i UX, desenvolupament personalitzat, consultoria d’ecommerce, desenvolupament de mòduls a mida, SEO i SEM.

Número de productes il·limitat

Suport per a productes compostos, com per exemple ordinadors personalitzats

Canvis de divises en temps reals

Interfície multi llenguatge

Comparador de productes

Càlcul del preu d’enviament tenint en compte el pes i el volum

Càlcul de tot tipus d’impostos

Fòrum per als clients

Integració amb xat online

Enquestes per als clients

Inclou molts mètodes de pagament i se’n poden afegir més

Els nostres projectes de webs amb botiga online Prestashop

veure més al blog

5 motius per a triar CompsaOnline com la teva Agència Prestashop Lleida

  • Som Agència Prestashop Partner. CompsaOnline és una agència Prestashop Partner. El que ens acredita oficialment com a experts Prestashop en les àrees de disseny i desenvolupament de botigues online Prestashop. Amb la nostra agència obtindràs una botiga de qualitat, eficient i enfocada a vendre des del primer moment.

  • Disseny de Prestashop a mida. El teu negoci és únic en la seva espècie, de manera que es mereix una botiga online a l’altura, original i diferent. Absolutament tots els dissenys web a Prestashop que realitzem són completament exclusius i a mida de cada empresa. Et garantim a el 100% que no hi haurà una botiga online a Prestashop com la teva.

  • Mòduls únics. A l’igual que vam dissenyar la botiga online Prestashop a mida, tampoc ens aturem en instal·lar només els mòduls bàsics que ens ofereix Prestashop per defecte. Si la teva botiga online necessita una funcionalitat única o nova, els nostres desenvolupadors la crearan només per a tu.

  • SEO per Prestashop. La nostra àmplia experiència en el posicionament a Google de centenars de projectes web ens ha ensenyat que, per aconseguir els millors resultats, el SEO ha de ser un pilar principal en els primers fonaments de la web. Totes les nostres botigues online Prestashop s’elaboren estructurades i preparades per a posicionament SEO.

  • Comença a vendre des del primer moment. A més de el disseny i desenvolupament de la botiga Prestashop, també t’ajudem a configurar els enviaments, els impostos, transportistes … etc. Tot el necessari per donar-te les claus del teu Prestashop i que puguis començar a vendre des del dia de la publicació.

agÈncia prestashop lleida
Un cop creada i llançada la teva nova botiga online a Prestashop, l’aventura no acabarà aquí. A CompsaOnline som plenament conscients que tota botiga online necessita de l’SEO per augmentar la seva visibilitat i reputació en els motors de cerca, per així arribar a les primeres posicions de Google en les cerques més rellevants i fructíferes del seu negoci.
El nostre equip de màrqueting digital, com ferotges especialistes en SEO per Prestashop, han d’elaborar per a tu una estratègia de posicionament completament a mida de les necessitats del teu projecte.
Estudiarem el mercat, analitzarem als teus competidors en els resultats de cerca, trobarem i definirem les teves paraules clau principals, detectarem noves oportunitats per a la teva estratègia de posicionament i optimitzarem tota la botiga online perquè compleixi amb precisió tots els factors que influeixen en els rànquings de Google.
¡Aconseguirem que Google s’enamori de la teva nova botiga Prestashop!

GAUDEIX D’UN DISSENY WEB RESPONSIVE

Els usuaris utilitzen més els mòbils i les tauletes per navegar per internet que els ordinadors
Per tant, oferim un disseny web adaptatiu, o responsive, a tots els tipus de pantalla, ja que és imprescindible en un negoci digital tenir una navegabilitat atractiva i efectiva en ordinadors, però també en mòbils i tauletes.

A més a més, Google cada cop prioritza més el posicionament SEO de les pàgines web que tenen un disseny web responsive, ja que responen molt millor la intenció de cerca d’usuraris amb mòbils i tauletes.

La nostra metodologia de treball

1. Parlem

Definir l’ànima de la web, els objectius que es volen assolir i aclarir les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies de crear serveis a través d’Internet.

2. Planificació
Els enginyers dissenyen el projecte de la web.

3. Maquetació
S’especifiquen tots els apartats, material necessari, funcionalitats i tecnologies que s’utilitzaran en el projecte.

4. Acceptació
Es revisa la maqueta amb el client i s’acaba de polir.

5. Revisió i entrega
Web finalitzada.

Contacti amb nosaltres

i comenci el seu projecte

Contacta