Solucions de Sistemes i Xarxes que ofereix CompsaOnline

Tot el que necessita per al seu negoci

VIRTUALITZACIÓ DE SERVIDORS I SERVIDORS PER A EMPRESES

CompsaOnline ofereix qualitat, bon preu i facilitat dús per a tots els requeriments d’una xarxa.

La majoria de les xarxes tenen almenys un servidor, al qual estan enllaçats tots els ordinadors d’escriptori individuals (o estacions de treball).

El servidor és l’ordinador més important de la xarxa ; emmagatzema importants fitxers i aplicacions, a més controla els recursos de maquinari dins de la xarxa.

Els servidors més comuns són:

Servidors de fitxers

Aquests servidors emmagatzemen els fitxers de dades comuns i permeten compartir les impressores i altres recursos respectivament.

Servidors d’impressió

Aquests servidors emmagatzemen els fitxers de dades comuns i permeten compartir les impressores i altres recursos respectivament.

Servidors d’aplicacions

Emmagatzemen els programes, permetent així als diversos usuaris de la xarxa utilitzar-les

Servidor de Correu, Internet, aplicacions administratives, etc.

Aquest tipus de servidor permet emmagatzemar la informació i les aplicacions importants en un sol lloc, cosa que fa que resulti molt més fàcil i menys costós administrar la xarxa, actualitzar la informació, el maquinari, programari i fer còpies de seguretat.

Avantatges

Un servidor virtual permet ampliar i reduir recursos de forma dinàmica, a més de la capacitat de poder treballar millor les còpies de seguretat, i la migració d’aquests entorns a altres plataformes o a nous servidors físics.

  • Disposar de maquinari més robust.

  • Tenir un punt central i segur demmagatzematge per a les seves dades i aplicacions, que és dimportància crítica per a la seva empresa.

  • Sistema de seguretat sobre les dades, cada usuari només pot accedir a les dades sobre les quals té permís.

  • Augmentar la productivitat i eficiència dels empleats (Treballar de manera remota, accés més ràpid i fàcil a la informació).

  • Compartir recursos com ara les impressores, fax, emmagatzematge…etc.

Contacti amb nosaltres

i comenci el seu projecte

Contacta