PROGRAMA KIT DIGITAL COFINANÇAT PELS FONS NEXT GENERATION (EU) DEL MECANISME DE RECUPERACIÓ I RESILENCIA

Programa Kit Digital

El Kit Digital, finançat amb els fons europeus “Next Generation UE” i integrat dins del Pla de Recuperació Transformació i Resiliencia, és una iniciativa del Govern d’Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avanç significatiu al nivell de maduresa digital de les empreses beneficiàries a través de les solucions dels agents digitalitzadors.
Període d’execució:

Segment I: 2022- 31/12/2024

Segment II: 2022- 31/12/2024

Segment III: 2022- 31/10/2025

Beneficiaris

Les solucions digitals que proporciona el Kit Digital estan orientades a les necessitats de les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci. Si l’empresa beneficiària compleix les condicions establertes a les bases de la convocatòria de l’ajuda del Kit Digital, podrà disposar d’un bo digital per accedir a les solucions de digitalització

  • Segment I: les empreses entre 10 i 49 empleats podran rebre un bo digital de 12.000 €.
  • Segment II: les empreses d’entre 3 i 9 empleats podran rebre un bo digital de 6.000 €.

  • Segment III: les empreses d’1 i 2 empleats i autònoms podran rebre un bo digital de 2.000 €.

Serveis de Digitalització

LLOC WEB I PRESÈNCIA A INTERNET

Solució: CompsaOnline Website

La nostra solució promou la presència en internet de la pime mitjançant la creació d’una pàgina web i/o la prestació de serveis que proporcionin posicionament bàsic en internet. La nostra solució inclou del domini, el hosting, el disseny de la web amb mínim 4 apartats, disseny responsive i accessible, posicionament bàsic en cercadors. També disposa d’un apartat que proporciona que el beneficiari pugui autogestionar els continguts de la web.

Costos: A partir de 850€

Millora o ampliació de la presència a internet de l’empresa mitjançant la creació d’una pàgina web i/o amb serveis que proporcionin posicionament bàsic a internet.

Segment I: 2000€ – Segment II: 2000€ – Segment III: 2000€

LLOC DE TREBALL SEGUR

Solució: Lloc segur

 Si tens una microempresa al segment III, l’objectiu principal és proporcionar-te un lloc de treball segur per millorar la teva productivitat. Rebràs un dispositiu de maquinari amb una sèrie de requisits mínims com processador, memòria RAM i emmagatzematge SSD. El dispositiu ha d’incloure també funcionalitats de ciberseguretat com antimalware, antispyware i correu segur. El servei de suport i atenció inclou reparacions i substitució d’equips en un termini màxim de 5 dies laborables. Finalment, tens l’opció d’adquirir el maquinari al finalitzar la fase II del programa.

Segment III: 1000€

Més Informació: Lloc DE TREBALL SEGUR

PRESÈNCIA AVANÇADA A INTERNET

Solució: CompsaOnline SEO

Prestació de funcionalitats i/o serveis que assegurin el posicionament del Beneficiari a internet, augmentant el seu abast de potencials clients i incrementant el trànsit de visites a la seva plataforma.

Funcionalitats i serveis:

– Posicionament bàsic a internet: Posicionament de la informació bàsica del negoci, contacte i perfil de l’empresa als principals llocs web, xarxes de negoci o directoris d’empreses i professionals.

– Anàlisi de paraules clau: Gestió, cerca i anàlisi de paraules clau per tal de desenvolupar estratègies útils perquè els cercadors classifiquin el contingut i ajudin els usuaris a trobar resultats rellevants per a les seves consultes.

– Anàlisi de la competència: S’ha de fer una anàlisi de la competència mensualment per informar les empreses beneficiàries de la seva situació davant dels competidors.

– SEO On-Page: La solució haurà d’oferir un servei mínim de dues (2) pàgines o apartats SEO On-Page, optimitzant l’estructura i el contingut intern per millorar la posició natural de la pime a cercadors, així com la indexació i jerarquització del contingut.

– SEO Off-Page: La solució haurà de proveir aquest servei, que comportarà l’execució d’accions fora de l’entorn del lloc web per millorar-ne el posicionament orgànic.

– Informes mensuals de seguiment: S’haurà de reportar el resultat de les accions executades per generar consciència de l’evolució i la repercussió de les mateixes en la presència a internet de l’empresa beneficiària.

Segment I: 2000€ – Segment II: 2000€ – Segment III: 2000€

Més Informació: POSICIONAMENT 

KIT CONSULTING

Solució: Servei d’assessorament KIT CONSULTING

Si compliu les condicions establertes a les bases de la convocatòria del Programa Kit Consulting, podreu disposar d’un Bo d’Assessorament Digital que us permetrà accedir als serveis d’assessorament.

L’ import màxim es detalla a continuació  i dependrà de la mida de la teva empresa:

Segment I: 12000€ – Segment II: 18000€ – Segment III: 24000€

COMERÇ ELECTRÒNIC

Solució: CompsaOnlines Ecommerce

La nostra solució inclou el disseny i desenvolupament de la botiga en línia i la càrrega inicial de productes. Configuració de les passarel·les de pagament i del posicionament bàsic de la web. El disseny de la web serà *responsive i complirà amb les pautes d’accessibilitat *WCAG-2.1

Cost: A partir de 1500€

Disseny i desenvolupament de botiga en línia de compravenda de productes i/o serveis amb intercanvi per mitjà de mètodes de pagament en línia.

Segment I: 2000€ – Segment II: 2000€ – Segment III: 2000€

GESTIÓ DE XARXES SOCIALS

Solució: CompsaOnline Xarxes Socials

La nostra solució inclou un Mitjà social Pla, el monitoratge de xarxes socials, anàlisis de les seves xarxes socials per a maximitzar el rendiments. També inclou la generació de contingut d’una xarxa social i la publicació d’un mínims de 4 entrades mensuals.

Costos: A partir de 2000€

Impulsar la promoció de les empreses beneficiàries en les xarxes socials

Segment I: 2500€ – Segment II: 2500€ – Segment III: 2000€

GESTIÓ DE CLIENTS

Solució: CRM CompsaOnline

La nostra solució li permetrà gestionar els daus de clients, i registrar les possibles oportunitats de negoci. Automatitzar processos mitjançant les alertes generada a partir de les accions comercials que es registrin el la aplicació.

Cost: A partir de 2000€

Digitalitzar i optimitzar la gestió de les relacions comercials amb els clients.

Segment I: 4000€ – Segment II: 2000€ – Segment III: 2000€

Més Informació: Gesta CRM

BUSINESS INTELLIGENT I ANALÍTICA

Solució: Gesta BI

La nostra solució inclou una hores d’anàlisis al costat dels experts de negoci de la seva empresa per a definir els indicadors clau del seu negoci. Inclou el disseny d’informes i quadres de comandament que s’hauran definit en la fase d’anàlisi. La nostra solució permet la integració amb diferents bases de dades, emmagatzematge de dades, creació de panells virtuals i exportació de dades.

Cost: A partir de 1500€

Explotació de dades de l’empresa per la millora del procés de presa de decisions.

Segment I: 4000€ – Segment II: 2000€ – Segment III: 1500€

GESTIÓ DE PROCESSOS

Solució: CompsaOnline gestió de processos

La nostra solució inclou un nombre d’hores destinades a l’especificació de les particularitats dels processos i una proposta de solució a mesura per a millorar la productivitat dels processos analitzats. La solució pot abastar diferents àmbits com a comptabilitat, facturació, pressupostos, compres, recursos humans, logística i fabricació proporcionant integració amb diferents plataformes, sent actualitzable i escalable.

Cost: A partir de 950€

Digitalitzar i/o automatitzar processos de negoci relacionats amb els aspectes operatius o productius de les empreses

Segment I: 6000€ – Segment II: 2000€ – Segment III: 2000€

FACTURA ELECTRÒNICA

Solució: Gesta Factura electrònica

La nostra solució és una aplicació de facturació que li permetrà generar factures de manera il·limitada en format estructurat i factura, podent gestionar un número il·limitat de client, articles o serveis, enviar factures per correu electrònic i la realització automatitzada de còpies de seguretat.

Cost: A partir de 545€

Digitalitzar el flux d’emissió de factures entre les empreses i els seus clients.

Segment I: 2000€ – Segment II: 2000€ – Segment III: 1000€

Més Informació: Gesta Facturae – EDI

SERVEIS I EINES D’OFICINA VIRTUAL

Solució: Oficina virtual CompsaOnline

Serveis que inclou la nostra solució: Col·laboració en equips de treball, magatzematge i compartició d’arxius (1Tb), compatibilitat total amb dispositius mòbils, calendari i agenda.

Cost: a partir de 50€/ usuari

Implantar solucions interactives i funcionals que permetin la col·laboració més eficient entre els treballadors de les empreses.

Segment I:250€/usuari – Segment II: 250€/usuari – Segment III: 250€/usuari

COMUNICACIONS SEGURES

Solució CompsaOnline connectivitat segura

La nostra solució s’adapta a les seves necessitats. Opcions que ofereix la nostra solució: xifratge SSL, xifrat d’extrem a extrem, logs de connexió, control d’accés.

Cost de la solució: A partir de 125€/usuari

Proporcionar a les empreses seguretat a les connexions entre els dispositius dels seus empleats i l’empresa.

Segment I:150€/usuari – Segment II: 150€/usuari – Segment III: 150€/usuari

CIBERSEGURETAT

Solució CompsaOnline Ciberseguretat

Serveis que inclou la nostra solució: Antimalware, Antispyware, Correu segur, Navegació segura, Anàlisi i detecció d’amenaces i Configuració inicial i actualitzacions de seguretat

Cost solució: a partir de 125€/ dispositiu

Proporcionar a les empreses beneficiàries seguretat bàsica i avanç per als dispositius dels empleats.

Segment I:125€/usuari – Segment II: 125€/usuari – Segment III: 125€/usuari

Des de compsaonline et volem ajudar a conseguir el teu bo del programa Kit Digital per a pimes

Contacta amb nosaltres i t’acompanyarem i assessorarem durant el procés perque et puguis beneficiar d’aquest paquet d’ajudes amb els nostres serveis

CONTACTA

Més informació

Programa kit digital cofinanciado por los fondos next generation (EU) del mecanismo de recuperación y resilencia

Posa’t en contacte amb nosaltres