El màgic i absorbent univers de The Elder Scrolls està de tornada amb Skyrim, un altre gran capítol de la veterana saga de Bethesda Softworks que arriba per fer les delícies dels aficionats al rol, i que rep amb aquesta edició per compatibles la millor versió de les tres disponibles. Recollint el millor de lliuraments precedents, i dotant-lo al mateix temps d’una ambientació inigualable, ens trobem davant d’un dels millors lliuraments de la saga. Un títol completament imprescindible per als fans dels RPG i dels mons oberts.

 

En aquesta gran entrega destaquen sobretot el gran argument de la història, el qual ens obligarà a deixar-nos portar pel mon de Skyrim, un mapa de més de 40 m2 ple de criatures fascinants i personatges molt especials.

També destaquem que aquest joc és ideal per a la gent que li agrada pendre decisions constantment i deixar-se portar pel lliure albir sens epreocupar-se de les conseqüències.

Catalogat com a  millor joc de l’any i, per a molta gent, el millor joc de rol mai creat, és 100% recomanable. No et pots perdre aquesta gran aventura al mon de SKYRIM!


Ja disponible a Compsaonline: botiga.compsaonline.com