CompsaOnline incorporarà un nou CRM en el seu programa de gestió Gesta, pensat per tindre en una mateixa pantalla totes les dades dels nostres clients (incidències, pressupostos, factures,…) i va dirigit, principalment, al departament comercial i/o d’assistència al client.

Gesta incorporarà, en properes versions, un novedós CRM on poder revisar totes les comandes, albarans, pressupostos, incidències, visites,… dels nostres clients i dels que el nostre usuari és responsable.

El nou CRM Comercial està destinat, principalment, als comercials, de manera que cada vegada que entressin al programa, introduirien el seu usuari, i tindrien accès a les seves tasques, cites, incidències,… podrien introduïr-ne de noves i associar-les tant a clients existents com a clients potencials.

 

 

 

Des del CRM Comercial es podran introduïr tant clients com clients potencials (els clients potencials són tots aquells possibles clients dels que necessitem portar un control de visites, pressupostes,… però que no introduïrem en el nostre sistema fins que es realitzi la primera venda).

 

 

 

 

El nou CRM comercial també incorporarà una pantalla de Calendari que ajudarà a portar el control de les visites, introduïr-ne de noves, veure les incidències,….

 

 

 

 

El nou CRM de CompsaOnline també incorporarà la pantalla CRM_Callcenter, pensada per les persones que donen l’assistència als clients, amb el nou CRM_Callcenter tindrem accès a tots els pressupostos, albarans, factures, comandes,… de cada client, sense haber d’estar canviant de pantalles.

 

 

 

 

Gesta és més que un programa de facturació, CompsaOnline va més enllà i buscaconstantment com fer que el teu dia a dia sigui millor.

Per més informació poden contactar amb nosaltres, estarem encantats de resoldre els seus dubtes:

Oficina: 973 443 235

info@compsaonline.com