Durant les últimes hores els usuaris han estat reportant problemes d’activació de Windows 10 mitjançant el qual apareix un problema on Windows 10 Pro es convertia en Windows 10 Home, a pesar que les claus d’activació estaven correctes.

 

Fa uns dies es va descobrir un problema amb les claus d’activació de Windows 10. En concret certs usuaris veien com la seva versió de Windows 10 Pro es passava a Windows 10 Home, un problema amb els servidors que gestionen les claus de Windows.

 

“El client afectat pot continuar usant Windows 10 Pro com sempre, i la marca d’aigua desapareixerà en 24 hores a mesura que l’activació es restaura automàticament”, assenyalen des de Microsoft.

 

Si vols resoldre el problema manualment has de prémer sobre el botó inicio, després anar a configuració, després actualització de seguretat, i finalment a activació. Des d’aquí has de donar-li a solució de problemes per així executar el solucionador de problemes d’activació.

 

Els de Redmond també aclareixen que encara que t’aparegui el sistema com no activat, no hauries de preocupar-te, atès que pots seguir treballant amb Windows igual que abans, sense importar l’error que es mostra en la pantalla d’activació.

 

Notícia original ComputerHoy | “Microsoft resuelve el problema de activación de Windows 10″

 

Leave A Comment