CompsaOnline ha ampliat i millorat les opcions de Marketing del seu programa de gestió comercial, “Gesta”.

Amb un sol clic i sense haber de donar-hi més voltes, podem fer arribar als nostres clients les seves factures, els pressupostos sol·licitats, les ofertes que tinguem disponibles, circulars informatives, …, per correu electrònic.

Únicament haurem de crear una plantilla, marcar els clients als que els hi vulguem fer arribar i enviar. Es poden crear plantilles per enviar factures, pressupostos, ofertes, circulars, …, tot de manera personalitzada per cada client, podent incloure la imatge corporativa de l’empresa, ….

 

 

Com avisar als nostres clients de que ha arribat la seva comanda ó que s’ha finalitzat la reparació del seu equipament???

Amb Gesta podem avisar als nostres clients fent-los-hi arribar un SMS, cada vegada que tanquem una ordre de reparació, el nostre client rep automàticament un missatge de text informant-li de que pot procedir a la recollida.

En pic ens arriba el material que ens ha sol·licitat el nostre client, li podem enviar un SMS informant-li de la recepció.

 

 

D’altra banda, també ens pot interessar fer un enviament massiu de sms als nostres clients per algun motiu en concret, amb Gesta això és possible amb un sol clic.

 

 

Opcions de Marketing ja disponibles en properes actualitzacions, per a més informació poden contactar amb nosaltres, estarem encantats de resoldre tots els seus dubtes.

Gesta és més que un programa de facturació, CompsaOnline va més enllà i busca constantment com fer que el seu dia a dia sigui més fàcil.

Oficina: 973 443 235

info@compsaonline.com