Entorns webs altament escalables

CompsaOnline t’ofereix una plataforma basi que dóna servei la major part del temps, d’aquesta manera àmplia els recursos de les màquines o el nombre de servidors desplegats de manera puntual.

Disposes d’un servei de balanceig de càrrega en alta disponibilitat que et permet distribuir la càrrega cap als teus servidors frontals indicant no només el tipus de balanceig que desitges (Tipus Round Robin o Least Connections), sinó també la possibilitat de configurar algun dels testeos de salut disponibles o establir persistència.

També podràs augmentar els recursos de la plataforma de manera automàtica, molt útil en cas de detectar un consum massiu de recursos en els teus servidors o del tràfic que s’està generant.

Aquest tipus d’arquitectures es poden desplegar tant en Linux com Windows podent incorporar, a més, sistemes d’escorcoll que optimitzin el rendiment de l’entorn web.

Per dotar la plataforma d’alta disponibilitat en tota la seva estructura, també podem realitzar la configuració d’un cluster de base de dades en la capa de backend, d’aquesta manera podem portar-ho fins i tot a un entorn físic connectat amb la resta de la plataforma cloud.

Ens posem a la teva disposició per estudiar què arquitectura és més apropiada en cada cas. Si necessites instal·lar certificats SSL, podem oferir-te diferents tipologies i encarregar-nos de la instal·lació.

Beneficis d’aquest escenari d’ús

null

Pagament per ús

Paga solament pels quals realment consumeixis. La teva inversió i el rendiment del teu projecte serà molt millors.
null

Escalabilitat

Fes créixer o disminuir els recursos del teu projecte quan ho requereixis i de forma immediata.
null

Sense inversions prèvies

No necessites pagar grans inversions de maquinari que no saps si arribaràs a utilitzar.

Treballem amb infraestructures dels principals proveïdors

Leave A Comment