Ja està disponible a Compsaonline el joc masiu online que revolucionarà els món dels jocs online. Aquest nou RPG online es sense dubte el millor de tots els temps i sense subscripció mensual. Aconsegueix-lo ara a Compsaonline!

 

GuildWars 2 defineix el futur dels jocs de rol per internet amb els seus combats orientats a l’acció, intrincades històries personals, aconteixements dinàmics, PvP a nivell mundial i l’absència de quotes de subscripció.

El món viu de GuildWars 2 conté milers d’events dinàmics que canvien constantment en funció de les accions de jugadors com tú. Mai sabràs que et trobaràs quan t’hi connectis!

Experimenta un nou tipus de batalles vertiginoses de gran impacte. Ataca sense deixar de moure’t i esquiva els cops enemics, uneix-te a altres jugadors i aprofita les armes de l’entorn per dominar el camp de batalla!

GuildWars 2 és la TEVA història, les teves acciones determinaran com es desenvoluparà la teva història personal, amb milers de variacions possibles, no hi haurà dos jugadors amb la mateixa experiència.

Aquest és un joc competitiu fàcil d’aprendre, tot i que ofereix desafiaments tant a nous jugadors com a PvPers experts. En els combats PvP, equips petits lluiten en mapes replerts d’objectius, mentres que en WvW grans exèrcits de jugadors de diferents servidors s’enfrenten en quatre inmensos mapes.

 

Imatges i vídeo GuildWars 2

 

Descubreix el joc que ho canviarà tot a https://www.guildwars2.com/es/