Ja està disponible a Compsaonline de nova entrega de la saga més reconeguda del gènere del Action-RPG. Aconsegueix-lo ara a Compsaonline!

 

Diablo III és un dels jocs més esperats dels últims anys. Es tracta d’un nou lliurament d’una de les sagues de rol més populars del món. El 2000 va aparèixer la segona entrega de la saga, que va aconseguir captivar a milions d’usuaris a tot el món. Des de llavors Blizzard no ha donat continuïtat a Diable i l’arribada d’una nova entrega ha estat una obsessió per als fans.

Després de tants anys, i després de diversos retards en el seu llançament, Blizzard ha confirmat l’arribada del client per Diable III, el 15 de maig. En Diablo III, el jugador pren el paper d’un dels cinc personatges heroics – bàrbar, metge bruixot, mag, monjo i caçador de dimonis – i s’enfronta contra interminables legions de dimonis.

El títol girarà entorn de l’objectiu de netejar el Santuari de les forces corruptes dels Inferns abrasadors. Per a això, com en els lliuraments anteriors, els jugadors exploraran diversos escenaris, obtindran experiència i habilitat, aconseguiran artefactes de diferent poder. En el joc els protagonistes aniran evolucionant i coneixeran personatges clau que els oferiran la seva ajuda o que s’uniran a ells en la batalla.

Segons Blizzard, Diablo III ha estat desenvolupadat des de zero per maximitzar la funcionalitat de la plataforma de joc Battle.net que promet una nova experiència multijugador per a la saga. Gràcies a Battle.net els usuaris tindran a la seva disposició una infraestructura segura per a la casa de subhastes de Diablo III, un lloc on els herois de Santuari poden comerciar amb els tresors que tant els ha costat aconseguir. Aquestes subhastes han estat dissenyades per esdevenir un dels aspectes més destacats del joc.

Els jugadors podran comprar i vendre armes, armadures i altres objectes de valor a canvi d’or del joc, a la casa de subhastes. Els jugadors tindran també l’opció de rebre diners reals per les vendes realitzades a la casa de subhastes, que podran aplicar al seu Saldo de Battle.net per comprar productes digitals o podran fer efectiu aquest diners a través a través del servei de PayPal.

 

Ja el pots aconseguir a la botiga online de Compsaonline