StarCraft II és la continuació de la èpica saga dels Protoss, els Terran i els Zerg. Aquestes tres diverses i poderoses races tornaran a enfrontar-se a la dinàmica seqüela de StarCraft, el llegendari joc d’estratègia en temps real. Legions d’unitats veteranes, millorades i noves combatran per tota la galàxia, amb la lluita de cada facció per la supervivència.

StarCraft II ofereix una campanya amb solitari única, que comença on acabava StarCraft: Brood War, i presentarà una selecció d’herois nous i cares familiars amb una frenètica història de ciència ficció plena d’aventures i intrigues. A més a més, Blizzard tornarà a oferir la possibilitat de dur a terme partides amb xarxa inigualables mitjançant Battle.net, el conegut servei de joc online de la companyia, juntament amb algunes millores i noves opcions, per fer de StarCraft II el joc de competició d’estratègia en temps real definitiu.

Característiques:

  • Joc d’estratègia en temps real dinàmic i contundent, de competició equilibrada, que recupera i millora la màgia del joc original.
  • Tres races totalment diferents: Protoss, Terran i Zerg.
  • Noves unitats i mecanismes de joc diferencien encara més cada raça.
  • Innovadora campanya “mode història” amb solitari.
  • Nou motor gràfic amb 3D per suportar els increïbles efectes visuals i els exèrcits i unitats de gran tamany.
  • Suport complert pel joc multijugador, amb opcions de competició i utilitats d’emparellament a través de Battle.net.
  • Eines de creació de mapes i scripts per otorgar als jugadors llibertat a l’hora de personalitzar la seva experiència de joc.

 

 

El més important de tot, si el vols aconseguir tant sols tens que venir a la botiga de CompsaOnline on ja el tenim a la venda.

O pots comprar-lo a través de la botiga online de CompsaOnline:

https://www.compsaonline.com/botiga2/products/484-joc-starcraft-ii-pc-dvd-050000.aspx

Compra’l i gaudeix d’un dels millors jocs d’estratègia en temps real de tots els temps.