Ara serà possible veure pel·lícules gratis a YouTube gràcies a una secció que la xarxa social de vídeos està potenciant en països com els Estats Units.

 

Des de fa unes setmanes YouTube està oferint una selecció de pel·lícules antigues que pots visionar completament gratis en streaming, i de moment es poden veure pel·lícules de record com Rocky o Terminator.

 

Es tracta d’un model de negoci que han pensat per competir amb Netflix, tot i que encara lluny del que ofereix aquest servei de streaming. Evidentment el visionat de totes aquestes pel·lícules inclou publicitat cada X minuts, però sens dubte és una opció molt interessant si no comptes amb altres serveis i no t’importa veure pel·lícules que fa ja uns quants anys que s’han estrenat.

 

 

Si bé a YouTube ja s’ofereixen pel·lícules per compra i lloguer, ara també podrem visualitzar pel·lícules totalment gratis, encara que ja et vam avançar que aquesta característica encara no està disponible a Espanya.

 

De moment a Estats Units hi ha una selecció de 100 pel·lícules gratis a YouTube, tot i que la xarxa social ha confirmat que aquest catàleg anirà creixent exponencialment durant les properes setmanes. Sobre la seva arribada a Espanya és una incògnita, tot i que ja tenen una secció habilitada dins de YouTube.

 

D’aquesta manera tots vam sortir guanyant, perquè d’una banda els usuaris poden veure pel·lícules totalment gratis simplement visualitzant anuncis de tant en tant; mentre que les empreses cinematogràfiques poden aconseguir un nou ingrés econòmic per pel·lícules que ja fa molt de temps que s’han estrenat.

 

Notícia original ComputerHoy  | “YouTube empieza a ofrecer películas gratis, y las puedes ver con anuncios”

Leave A Comment