Windows 10 ve amb una altra mesura de protecció més de l’antivirus que tots coneixem: Tamper Protection . Aquesta funció té com a objectiu evitar que el malware canviï la configuració de Windows Defensar , tant en temps real com en el núvol. En definitiva, el seu objectiu és protegir l’equip i al mateix Windows Defensar .

Microsoft recomana activar aquesta funció que prevé d’interferències externes i assegura que no influeix en el funcionament que faci l’usuari ni alenteix el sistema operatiu en cap aspecte. 

Però cal tenir en compte que aquesta funció només ajuda a Windows Defensar, no serveix com a complement per a altres antivirus que l’usuari tingui instal·lats, ja que aquests tenen les seves pròpies mesures i requisits de seguretat. Té utilitat com a plus per al que ve de base amb Windows.

Activa Tamper Protection

Abans de començar, cal tenir en compte que aquesta funció és vàlida per al Windows 10 Home d’ordinador . Si tens un altre equip o versió, depenent de quina sigui pots disposar-ne o no.

Mitjançant el Menú entra en Seguretat de Windows .

Accedeix a Protecció contra virus i amenaces .

protecció contra virus

Fes clic a Administrar configuracions .

administrar configuració

A la pestanya posterior apareixerà Tamper Protection .

protecció contra manipulacions

Aquí es pot activar o desactivar. Microsoft et recomana que ho tinguis activat i no hem trobat motius en contra, pel que nosaltres també ho fem.

 

Leave A Comment