[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ja sabem quin nom ostentarà oficialment la propera gran actualització de Windows 10, que ens permetrà deixar enrere l’actual versió 20H2 llançada el passat mes d’octubre: Windows 10 May 2021 Update (la coneguda fins ara com a ‘Windows 10 21H1’). En l’anterior cas, Windows 10 no va canviar el nombre de la versió 2004 de Maig, mantenint-se com “20H2”, i és d’esperar, segons les captures, que Windows 10 Mai 2021 Update sigui la versió 21H1, sense més salts de nombres.

A més de el nom, que posa data a l’actualització per al proper mes (encara que hi ha hagut actualitzacions amb noms de mesos que han acabat arribant el mes següent), Microsoft ha anunciat que ja podem descarregar la qual creuen que és la build 19043.928.

És a dir, que encara pot patir algun canvi, i de fet segueixen millorant-la, però probablement sigui aquesta la versió “RTM” que mani als usuaris i als fabricants d’actualitzacions.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Seguint l’estela d’altres actualitzacions recents, i en espera de Sun Valley

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”46739″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Recentment t’expliquem com descarregar Windows 10 May 2021 Update o 21H1 abans que ningú, quan el sistema es trobava encara en la build 19043. Fer-ho és tan fàcil com convertir-te en Insider i anar a la web de descàrregues de Microsoft que la mateixa companyia ha ofert en el comunicat.

Això sí, aquesta actualització, com acostuma a ser normal, pot portar problemes, de manera que només et recomanem actualitzar en cas que l’equip on vagi a instal·lar-se no sigui de vital importància (així com les seves dades). Per la resta, no és una actualització que molts usuaris vagin a instal·lar esperant grans canvis, ja que com altres actualitzacions recents, és menor i les seves novetats estaran centrades en el teletreball, en rendiment i en seguretat web.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

L’expectació queda relegada a altres dues versions de sistema operatiu: Windows 10 Sun Valley, o Windows 10 21H2, i Windows 10X. La primera és la gran actualització de veritat de l’any, centrada en canviar per complet l’estil visual de el sistema. La segona hauria d’haver arribat ja, i està centrada en dispositius de doble pantalla, tot i que finalment també estarà disponible per a dispositius de pantalla única.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]notícia original: Genbeta[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment