Gràcies a l’aplicació teu Telèfon ara Windows 10 pot transmetre múltiples aplicacions d’Android de forma simultània, encara que només si compleixes els següents requisits.

Des de l’any passat l’aplicació teu Telèfon per Windows 10 ja era capaç d’executar o transmetre aplicacions d’Android en telèfons Samsung Galaxy seleccionats, i amb la recent actualització, ara l’aplicació està afegint suport per a múltiples aplicacions d’Android.

Si compleixes les condicions vas a poder executar diverses aplicacions d’Android en Windows 10 de forma simultània amb El teu Telèfon, encara que lamentablement per a telèfons que no siguin gamma alta de Samsung aquesta compatibilitat amb aplicacions podria ser possible gràcies a Project Latte.

Fins ara l’aplicació teu Telèfon permetia a les persones executar una sola aplicació d’Android a Windows 10. Després de l’últim canvi, sempre que expliquis amb l’última versió de l’aplicació i un dispositiu Samsung compatible, podries executar fins a tres aplicacions d’Android a l’ mateix temps.

Microsoft ha estat treballant en Project Latte que portaria aplicacions d’Android a Windows 10 i que es basaria en el subsistema de Windows per Linux, que ja s’ha actualitzat amb aplicacions GUI i suport d’acceleració GPU. Amb aquest canvi, Microsoft ara està fent que les aplicacions s’executin de forma nativa transmetent així aplicacions d’aquest ecosistema al nostre ordinador utilitzant telèfons Samsung Galaxy compatibles.

 

Això sí, no hi haurà suport per a serveis de Google Play però es podria omplir aquest buit amb l’API de Windows amb el que els desenvolupadors no necessitarien fer modificacions importants per enviar totes les seves aplicacions a la botiga. S’espera que la compatibilitat amb aplicacions natives d’Android aparegui en l’actualització de tardor de 2021.

 

Per provar-sol requereixes que actualitzis l’aplicació teu Telèfon a l’última versió, esperis que l’actualització mostrar-te atès que és escalonada i evidentment comptar amb un telèfon compatible.

Noticia original: Computer Hoy

Leave A Comment