Windows 10 segueix incorporant novetats i millores a nivell de seguretat, però a canvi d’això Microsoft sol incloure diversos errors en el sistema per error. Després d’haver solucionat un que reduïa significativament la vida útil dels SSD, en l’actualització de setembre de Windows 10 han introduït nous errors, inclòs un que es carrega el menú d’inici.

En el que portem de setembre, Microsoft ha llançat dos pegats per Windows 10: KB4571756 i KB4574727. Encara que aquests pegats solucionen errors i més de 100 errors de seguretat, multitud d’usuaris estan experimentant problemes com pengis de el menú d’inici, problemes a l’diners en el sistema, pantallazos blaus, etc. Fins i tot hi ha usuaris que directament han tingut problemes per instal·lar-les.

Menú de inici i centre de notificacions no funcionen

La decisió que afecta el menú d’inici sembla haver-se introduït amb el pegat KB4571756. Aquesta fallada compta amb un canvi ocult que millora l’experiència d’ús en les tablets i dispositius convertibles.

No obstant això, això ha fet que es trenqui el menú d’inici i el centre de notificacions per als usuaris d’escriptori, on no poden obrir cap dels dos quan fan clic en ells. També s’han adonat que la recerca de el menú d’inici no funciona. L’actualització sembla ser la causa, ja que els usuaris que tenen la decisió afirmen que, quan desinstal lar el pegat, la decisió de no poder obrir el menú d’inici es soluciona.

Problemes al loguejar-se a Windows 10

Un altre error existent en les dues últimes actualitzacions està generant problemes a l’diners en el sistema operatiu. En concret, sembla que alguns usuaris no poden accedir al seu usuari, ja que el sistema operatiu els treu automàticament abans d’accedir a l’escriptori. Ni tan sols la seva contrasenya funciona amb normalitat.

A altres fins i tot els ha desaparegut per complet a l’usuari, perdent informació molt important a la carpeta de documents. Aquests usuaris que estan desapareixent són els que es creen de manera temporal, però sol ser l’usuari el que decideix eliminar-los, no el sistema operatiu de manera arbitrària. Segons Microsoft, aquest últim fallada sembla tenir una solució, que és arrencar el sistema operatiu en mode segur un cop, reiniciar en mode normal, i a partir d’aquí ja hauria d’aparèixer de nou l’usuari desaparegut.

Com veiem, sembla que Microsoft segueix sense provar a fons les actualitzacions que llança, i no té en compte les seves conseqüències.

El més problemàtic de tot és que alguns d’aquests errors solen ser reportats pels usuaris abans de el llançament de les actualitzacions per a la versió estable, de manera que la companyia hauria d’analitzar més detalladament les opinions que envien els usuaris.

 

Noticia Original: adslzone

Leave A Comment