Windows 10 Sun Valley o Windows 10 21H2, la gran actualització de tardor de sistema, ens va a portar grans novetats, i algunes de les més importants, probablement les que més, arribaran a l’apartat visual. Les carpetes de sistema canviaran de color, al costat de vores arrodonides.

En aquest sentit, com a part de l’redisseny, i de l’aposta de Microsoft per canviar icones, en Windows Latest han trobat que les icones procedents de Windows 95 que encara quedaven en el sistema, i que encara eren molt visibles, diran per fi adéu a Windows 10 Sun Valley. És una cosa que s’aprecia a l’comprovar les icones de SHELL32.DLL a System 32 en l’última build per Insiders.

Adéu a icones mítics i d’altres més moderns

Un dels problemes més grans de Windows 10 a nivell visual és la seva inconsistència. Microsoft té en el sistema molts tipus de menús diferents, però el més problemàtic és tot el antic que queda. A la imatge de Windows Latest s’observa perfectament l’amalgama d’icones que hi ha per triar (i que alguna vegada) apareixen en el sistema.

Icones de discos durs o CD de XP, així com el botó d’apagar, icones de disquets de Windows 95, d’emmagatzematge de xarxa, de connexió a Internet, etc. Sí, parlem d’icones de 1995 o 2001 presents en un sistema que en 2021 s’actualitza cada sis mesos. El gran repte de Microsoft amb Sun Valley és precisament fer que tot sigui més coherent.

Notícia original : Genbeta

Leave A Comment