WhatsApp, l’aplicació favorita dels usuaris per comunicar-se, s’actualitza de manera constant i ens permeten noves funcions que tenen molt més completa i senzilla. Aquesta vegada la companyia ha estat inclosa dins dels xats un missatge que tenim informació si hem bloquejat o desenvolupat a algú dels nostres contactes.

Així no hem informat WAbetainfo des del seu compte de Twitter. A les futures versions, dins dels xats de WhatsApp apareixen algunes notificacions emergents que ens informen i que bloquejaran o es desbloquejaran un contacte concret. No hi ha cap forma que utilitzi l’aplicació de les notificacions que rebin, sinó que es tracta d’una forma més visual. Es posarà en pràctica durant els  dies que venen per a tots els usuaris.

La funció més esperada de WhatsApp, el mode oscil·lant, es va establir a principis del mes de març per a iOS i Android. Una funció molt reclamada que ja estava present en altres aplicacions, pot ajudar a bateria i no es pot veure quan estem en ambient de poca llum. Ja pots habilitar des dels ajustos de l’aplicació.

 

Actualment podem veure els contactes bloquejats que tenim en WhatsApp, però a partir d’ara ja es podrà implementar un historial per a consultar des de la mateixa conversa, una notificació similar als avisos de codi de seguretat. Cada vegada que es bloquegi o es bloqueja un contacte, apareixia com una notificació al xat.

Només que aquests missatges, l’altra persona no té cap moment en què s’ha decidit bloquejar el seu número de telèfon de la vostra llista. Per allò que no us preocupa, WhatsApp us ofereix la vostra privacitat. Es deixarà un registre a l’historial de la conversa junt amb el resto de missatges.

 

Aquesta funció està disponible i durant els dies que venen comencen una implementació per a tots els usuaris de WhatsApp en una nova actualització. Per la qual cosa és normal i petit encara no està activat en el vostre mòbil.

 

Notícia original de Computerhoy | “WhatsApp té una nova funció que permet veure en el xat si té bloquejat un contacte.”

Leave A Comment