WhatsApp està treballant en un nou disseny i funcions per al gestor d’emmagatzematge, que ens dirà l’espai que ocupa l’aplicació amb tots els seus arxius, també els xats més pesats on hàgim compartit més imatges i vídeos i fins podrem ordenar tots els nostres arxius reenviats per que els puguem eliminar ràpid i així alliberar espai. Des de fa temps WhatsApp porta provant una interessant característica que ens permetrà gestionar de manera més visual i fàcil l’emmagatzematge, i en una propera versió podrem alliberar espai en el nostre mòbil de forma més senzilla a través de l’aplicació.

 

WhatsApp és l’aplicació de missatgeria més usada de moment, mitjançant la qual intercanviem milers de missatges a el mes i vam rebre centenars de fotografies, vídeos i tot tipus d’arxius que després s’acaben emmagatzemant al nostre telèfon ocupant el seu pertinent espai, de vegades més del que que ens agradaria. Encara que hi ha trucs per estalviar espai, des WhatsApp estan treballant en un nou gestor d’emmagatzematge per a l’aplicació que ens permetrà, en un sol lloc, accedir a tots els arxius que hàgim rebut, i que fins i tot hàgim reenviat, perquè els puguem esborrar i així alliberar espai en el nostre dispositiu.

Aquesta característica, que es va veure primer al mes de juny, ara ja està en els seus últims passos abans de instaurar-se en la versió estable. Adona’t que encara la nova eina d’ús d’emmagatzematge de WhatsApp està en desenvolupament i no està disponible per als usuaris.

Com veus a la captura de pantalla facilitada per Wabetainfo observem el nou gestor i ús d’emmagatzematge i ho anem a explicar dividint-ho en tres seccions:

  • D’una banda tenim la secció superior on apareix una barra en color verd i groc i que ens ajudarà a comprendre la porció d’espai que ocupa WhatsApp i l’espai lliure que tenim al dispositiu.
  • A la següent secció podem observar tots els arxius compartits perquè puguem eliminar els que considerem innecessaris. Veiem que comptem amb arxius reenviats i també els arxius més grans, perquè puguem ordenar-los i localitzar-los i decidir si és convenient esborrar-los.
  • En l’última secció, observem la llista de tots els nostres xats i els que compten amb major càrrega de dades perquè haguem compartit més imatges i vídeos.

Així que a través del nou gestor d’emmagatzematge de WhatsApp podrem gestionar millor tot el contingut que ocupa l’aplicació en el nostre dispositiu perquè mai ens quedem sense espai.

Leave A Comment