Encara que pugui semblar que WhatsApp sempre és la mateixa aplicació, de tant en tant els seus desenvolupadors ens regalen noves funcions i millores que impulsen l’experiència dels usuaris. Saber en què estan treballant és fàcil amb les versions de prova en què es descobreixen les futures novetats de WhatsApp.

 

Les pròximes funcions que podria llançar l’aplicació de missatgeria de Facebook té molt a veure amb el seu aspecte, un canvi de look que s’espera des de fa temps. WhatsApp es vestirà amb nous colors.

 

Tons foscos que reduiran la despesa d’energia de la pantalla. No s’ha confirmat que el modo fosc sigui beneficiós per a la vista, però sí que ajuda a augmentar l’autonomia dels mòbils. Amb aquesta novetat estan relacionades les dues funcions que ha descobert WABetaInfo en l’aplicació.

 

Segons la informació publicada per aquest mitjà, WhatsApp està treballant en nous colors de fons. A més del clàssic fons de pantalla de WhatsApp amb to blanc, els usuaris poden triar una imatge pròpia o posar un fons que ofereixi la mateixa aplicació, per sota dels missatges que enviem o rebem.

 

Els fons de pantalla de WhatsApp es poden descarregar a Google Play o Apple Store. També podem optar per una sèrie de colors sòlids que seran els que s’ampliïn quan els nous tons passin el període de prova. Per canviar el fons de l’altra, és tan senzill com dirigir-se a Ajustos, escollir el segon apartat de Xats i punxes a Fondo.

 

Al costat dels nous tons, tindrem també la possibilitat d’usar una vista prèvia que ens indiqui com quedarà aquest fons en el nostre WhatsApp personal, estalviant temps a l’hora de triar un nou aspecte.

 

 

 

Finalment, i d’acord amb aquests nous colors sòlids més foscos, s’espera que ben aviat tinguem la manera fosc oficial, tant per a mòbil com per ordinador. Encara li quedaria algun detall de solucionar, però ja estan tots dos en l’última fase de prova, de manera que l’espera pot ser que s’acabi aviat.

 

Notícia original Computerhoy  | “WhatsApp s’omplirà de colors amb les seves dues properes funcions.”

 

 

Leave A Comment