Es va acabar l’espera, WhatsApp per a negocis ja és una realitat que pot ocupar des d’una aerolínia a la teva micro-empresa.

 

A través d’un comunicat la companyia explica que:

 

Creguem WhatsApp per a usuaris individuals i ara volem millorar també l’experiència per a empreses. Per exemple, que puguin respondre fàcilment als seus clients, separar les seves converses amb clients d’aquelles amb amics o família, i crear la seva presència oficial.

 

Aquesta aplicació enfocada estrictament a negocis permetrà tenir un perfil de l’empresa, amb el seu correu, adreça i web. Tenir respostes automatitzades a preguntes freqüents i missatges enllaunats automàtics si no pots respondre al moment.

 

A més oferirà estadístiques detallades com a missatges llegits i et donarà un distintiu que indicarà que ets empresa.

 

De moment aquest servei és gratis i es pot descarregar i veure més detalls al seu web oficial, però sempre existeix la possibilitat que en el futur comencin a cobrar per aquest servei.

 

Algunes estadístiques clau: WhatsApp té 1.3 mil milions d’usuaris (d’acord al publicat per TechCrunch) i prop d’un 80% dels petits negocis a Índia i Brasil van indicar que aquesta eina els va ajudar a comunicar-se millor amb els seus clients i fer créixer la seva empresa. Tots dos mercats revesteixen una gran importància a nivell mundial pel seu masivitat.

 

Altres serveis de missatgeria com Telegram ja tenen incorporades eines d’aquest tipus, però el fet que sigui WhatsApp, la més massiva, fa que per fi arribi a la gent.

 

Notícia original Appy Geek | “WhatsApp para negocios ya es oficial y se puede descargar desde hoy”

Leave A Comment