La veritat és que hi ha vegades en les quals es filtren les noves funcions de WhatsApp que s’inclouen en les versions beta i se’ns fa interminable l’espera fins que, per fi, arriba a la versió release, la que usem tots en els nostres dispositius mòbils. I una cosa així ha ocorregut amb aquest bloqueig amb l’empremta dactilar.

 

Ara per fi arriba a tots els usuaris de WhatsApp que tinguin un telèfon intel·ligent amb aquest sistema biomètric de seguretat, per a posar sobre els xats i grups en els quals participem una capa més de seguretat. Així ho han anunciat des de la companyia en un comunicat de fa molt poquetes hores.

 

Bloqueig de WhatsApp sobre el bloqueig del mòbil

 

Dir que aquest bloqueig de l’aplicació de missatgeria amb l’empremta dactilar no té res a veure amb el que tinguem en el mateix telèfon intel·ligent, la qual cosa fa que sigui encara més segur perquè si, per alguna raó, algú té accés al nostre dispositiu i pot trastejar amb ell, aquesta nova opció vindrà a evitar que ens xafardegin que i a qui escrivim.

 

 

Per a activar aquesta funció simplement heu d’anar als Ajustos de WhatsApp, després a Compte, més tard a Privacitat i finalment anar a la part inferior del menú per a accedir a Bloqueig amb empremta dactilar. Segons premem per a encendre-ho, ens demanarà el terminal que col·loquem el dit sobre el lector per a donar el OK a tot.

 

 

Finalment, entrarem en una pantalla que ens demana quin serà l’interval de temps en el qual ens demanarà l’empremta dactilar cada vegada que sortim i després tornem a accedir a WhatsApp. Hi ha una extremadament segura, que és la primera, la que ens obligarà a identificar-nos cada vegada que entrem en l’app. Mentre que les altres dues ofereixen sengles opcions de minuts: 1 o 30.

 

No sé a vosaltres, però ens sembla una forqueta de temps massa radical que, tal vegada, hagués estat millor si ens haguessin donat l’oportunitat de definir-la nosaltres mateixos. Perquè de la mateixa manera que un minut no sembla massa (i per a això, segurament, ens haguéssim quedat amb la d”Immediatament’), per a la tercera de mitja hora ja resulta excessiu.

 

Sigui com sigui, la versió que ja inclou aquest bloqueig d’empremta dactilar per a WhatsApp és la 2.19.315, l’última que ha arribat a la Play Store d’Android amb data de 4 de novembre.

 

 

Notícia original MSN | “WhatsApp per a Android ja permet el bloqueig amb empremta dactilar

Leave A Comment