• Els usuaris ho han denunciat a les xarxes
  • A Espanya, els problemes s’han començat a detectar al voltant de les 22:00 hores.

 

Aquest dimarts 14 de juliol l’aplicació WhatsApp ha patit una caiguda global en els seus serveis. Els problemes s’han començat a detectar primer a l’hora d’accedir al servei WhatsApp web, la plataforma que permet a les persones utilitzar l’aplicació de missatgeria instantània des dels seus ordinadors. Posteriorment, han estat molts els usuaris que han reportat en altres xarxes socials errors també en l’aplicació mòbil.

El portal Down Detector també ha confirmat que l’aplicació ha patit una caiguda, després de rebre un elevat nombre de reports per part d’usuaris. Segons l’esmentat portal, un 24% dels usuaris ha afirmat no poder enviar ni rebre missatges a través d’aquesta ‘app’, mentre que un 72% ha denunciat tenir problemes de connexió. La caiguda dels serveis de WhatsApp a Espanya s’ha registrat a partir de les 22:00 hores, aproximadament.

 

A Espanya, els problemes s’han començat a detectar al voltant de les 22:00 hores

Tot i que els serveis s’estan restablint, encara hi ha usuaris de diversos països que segueixen tenint problemes en aquests moments per utilitzar aquesta aplicació de missatgeria instantània.

 

 

 

Leave A Comment