Molt aviat, podràs enviar missatges autodestruibles en WhatsApp. Ja estan disponibles en l’última beta, així que ben aviat podrien arribar a la versió final.

 

WhatsApp va anunciar els missatges que s’autodestrueixen el passat octubre en la beta 2.19.282, amb el nom de Missatges Desapareguts, però ara es diuen Missatges Esborrats i ja podem veure com funcionen. La web Wabetainfo els ha descobert en la beta per a Android 2.19.348, i ja són plenament funcionals.

 

En aquesta beta és possible seleccionar un missatge i decidir quan volem que s’autodestrueixi: en una hora, un dia, una setmana, un mes o un any. Pots veure-ho en aquesta captura:

 

 

 

No obstant això, els missatges autodestruibles tenen una sèrie de limitacions, almenys en la beta actual. Només es poden utilitzar dins de grups, no en xats individuals. I ha de ser l’administrador del grup el que activi o desactivi l’ús d’aquests missatges. Si estan desactivats, la resta de membres del grup no els podran usar.

 

És una funció interessant que pot ser molt útil per a enviar missatges sobre cites, quedades, o avisos temporals, que passat cert temps volem que desapareguin, perquè ja no serveixen.

Cal tenir en compte que encara que funcionen en l’última beta, no vol dir que s’estrenaran per a tots en la pròxima versió de WhatsApp. Pot ser que romanguin més temps en manera beta fins que els provin bé, o fins i tot que els guardin per a més endavant.

 

WhatsApp està provant altres novetats en aquesta beta, com un nou sistema de trucades més semblant al telèfon tradicional, i la possibilitat de decidir si volem que ens agreguin o no a grups.

 

Notícia original ComputerHoy  | “WhatsApp estrena els missatges que s’autodestrueixen: així funcionen.”.

 

Leave A Comment