Com totes les apps, WhatsApp té les seves manies. I com és l’app més utilitzada del món i gairebé no té competència, es pot permetre el luxe de mantenir-les. Una de les més molestes és l’obligació d’incloure el número de telèfon a la llista de contactes, abans xatejar amb ell. Per sort aquesta absurda limitació es pot evitar. Anem a veure tres formes xatejar per WhatsApp sense afegir el número a la llista de contactes.

A vegades hem de contactar amb una botiga, un comercial o un servei de forma puntual. Possiblement serà l’única vegada que ho fem, però WhatsApp ens obliga afegir abans a la llista de contactes. A més de que és absurd, al final la llista de contactes s’acaba omplint amb nombres que no coneixem o que no volem, i és difícil de manejar.

Per sort, hi ha diverses formes de xatejar per WhatsApp sense afegir el número a la llista de contactes . Anem a veure com funcionen.

Des del navegador

La primera opció exigeix fer servir el navegador del mòbil. WhatsApp permet contactar amb un mòbil sense afegir-lo a contactes sempre que sigui des de fora de l’app, i de forma manual.

Simplement cal visitar aquesta web: https://wa.me/numero_de_telefono

Cal substituir numero_de_telefono pel nombre real, afegint el prefix del país, sense signes ni zeros davant. Per exemple, sabent que el prefix d’Espanya és +34 , si volem xatejar amb el número 619.353.257 hem d’escriure aquest web al navegador:

https://wa.me/34619353257

S’obrirà una pàgina on pots xatejar directament amb aquest nombre (si té instal·lat WhatsApp, lògicament), sense afegir als teus contactes.

Amb una app

Haver de teclejar l’anterior web cada vegada que desitgem contactar amb un nombre, és molt lent i pesat. Per això hi ha apps que et estalvien la feina d’obrir el navegador i escriure l’adreça URL. Obres la app, tecleges el prefix i el número de telèfon, i accedeixes directament a la web.

Una de les més usades és Cliqueu per xatejar , que no té anuncis ni requereix donar permisos per fer-la servir.

Selecció de nombre

La tercera opció, descoberta per Android Police , només funciona en Android setembre i en versió estoc, sense capes. En altres versions encara no està disponible.

Consisteix a teclejar el número de telèfon en qualsevol editor de text, app, cercador de Google, etc. El seleccionem arrossegant amb el dit, i veurem opcions de copiar, enganxar, o trucar per telèfon.

En prémer en els tres punts, apareixerà una nova opció per enviar-li un missatge de WhatsApp, sense ficar-lo a la llista de contactes .

És la forma més ràpida, però com diem només està disponible a la darrera versió d’Android.

Si t’agrada utilitzar WhatsApp de forma diferent, en aquesta altra notícia expliquem com utilitzar WhatsApp com el teu bloc de notes personal .

Leave A Comment