Disfruta ja de PES 2015, Fifa 2015 i football manager 2015

 

Pro Evolution Soccer 2015

PES 2015 és la nova entrega de l’aclamat simulador de futbol de Konami per a PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One i PC amb el FOX. Konami ens porta un producte que aquesta vegada està polit, que és sòlid i al que se li nota una gran quantitat de treball amb un nou motor com és el Fox Engine ja dominat per part dels seus desenvolupadors. Sentirem que la pilota roda com deu, que pesa el que ha de pesar i que reacciona a la perfecció davant els diferents impactes i situacions als que ho exposarem mentre disputar el nostre partit.

 

FIFA 15

Per primera vegada, els jugadors mostraran emocions en funció de la situació del partit. Amb més de 600 noves reaccions emocionals, ara els jugadors responen a moments importants sobre la gespa, com una mala entrada, fallar una oportunitat o un marcar gol històric, igual que succeeix en la vida real. Mals passades, oportunitats perdudes i golassos crucials – Els 22 jugadors al camp reaccionaran poc a poc al que vagi suceciendo al camp.

 

Football Manager 2015

 

El rei dels simuladors estratègics esportius torna a donar forma al rei dels esports, perquè puguem gaudir de la competició donant ordres des de la banqueta.Sports Interactive s’afanya a presentar una nova versió del seu famós títol de gestió futbolística. Football Manager s’ha encimbellat -per mèrits propis- en les posicions més altes del seu gènere, gràcies a una sèrie de mecàniques disposades per aconseguir la simulació més realista que existeix en el mercat, a dia d’avui.