Ja estan disponibles en CompsaOnline: Football Manager 2018 Edició Limitada, Need for Speed Payback, Farming Simulator 17 Platinum Edition i Rapala Fishing pro series.

 

Football Manager 2018 Edició Limitada: Aconsegueix presentar una realitat interactiva en profunditat, amb emocions i un control mai abans vists. Dit d’una altra manera: això és el més proper al treball real. Ara pots prendre les decisions, des de qui fitxar i a qui traspassar, fins a com administrar el pressupost.

 

Need for Speed Payback: Ambientat en els baixos fons de Fortune Valley, el teu equip i tu esteu reunits a la recerca de venjança contra La Casa, un infame cartell que dirigeix els casinos, criminals i policies de la ciutat.

 

Farming Simulator 17 Platinum Edition: Descobreix el nou i enorme escenari d’Hispanoamèrica, amb paisatges autèntics, vegetació única, xarxa ferroviària i camps de canya de sucre que t’oferiran un canvi total d’ubicació i noves dinàmiques de joc! Conrea nombrosos tipus de sembrat, com a girasols, soia, canya de sucre i molts més.

 

Rapala Fishing pro series PS4: Competeix en tornejos de classe mundial, desafiaments setmanals per millorar les teves habilitats, escala posats en la classificació i converteix-te en un pescador professional per a la marca de pesca Nº 1 al món.

 

[product id=”23699″]
[product id=”23698″]
[product id=”23687″]
[product id=”23691″]
[product id=”23687″]

Leave A Comment