[product id=”26457″]
Tenim la consola PS4 Slim 1TB amb el joc Red Dead Redemption 2. T’expliquem algunes característiques d’aquesta consola cada vegada més millorada i potent:

 

La consola PS4 Slim 1TB: Molt més que una consola, és un dispositiu intel·ligent i versàtil a través del descobriràs un món d’entreteniment que trencarà amb totes les teves expectatives. Gaudeix de pel·lícules en Blu-Ray, sèries de TV, música i un contingut en constant actualització amb les novetats de PlayStation Network.

 

Red Dead Redemption 2: És una història èpica sobre la vida en el despietat cor d’Amèrica. Amb una experiència multijugador online totalment nova. En el Salvatge Oest les forces de la llei donen caça a les últimes bandes de forajidos. Els que no es rendeixen, són assassinats. Després d’un desastrós atracament fallit a la ciutat de Blackwater, Arthur Morgan i la banda de Van der Lindee es veuen obligats a fugir. Amb agents federals i els millors cazarrecompensas de la nació trepitjant-los els talons, la banda haurà d’atracar, robar i lluitar, per sobreviure en el seu camí per l’escabrós territori del cor d’Amèrica. Mentre les divisions internes augmenten i amenacen amb separar-los a tots, Arthur haurà de triar entre els seus propis ideals i la lleialtat a la banda que ho va veure créixer.

 

Que estàs esperant per començar la teva nova aventura, compra ja el teu joc a la nostra botiga!

Leave A Comment