[vc_row type=”vc_default” content_placement=”middle”][vc_column width=”1/2″][product id=”27773″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]
Tenim la consola Nintendo Switch gris amb el lot de criogenització de Fortnite. T’expliquem algunes característiques d’aquesta consola cada vegada més millorada i potent:

 

Nintendo Switch: és la nova consola de Nintendo per a la llar. Combina la potència d’una consola domèstica amb la mobilitat d’una consola portàtil. És a dir, és una consola domèstica amb la que pots jugar en qualsevol part. Planteja tres maneres de joc que permeten a l’usuari seguir la seva partida en qualsevol moment i lloc: manera televisor, mode portàtil i manera tabletop.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
Fortnite Lot de criogenització : Fortnite Battle Royale és la manera PvP per a 100 jugadors de Fortnite. Un mapa enorme. Un autobús de batalla. Les habilitats de construcció i els entorns destructibles de Fortnite, combinats amb un intens combat PvP. L’últim supervivent guanya. Inclou la instal·lació del joc gratuït Fortnite Battle Royale. No inclou la manera Salvar el Món. El set de criogenització només es pot canviar en el joc gratuït Fortnite Battle Royale. Els Pavos es poden gastar tant en Battle Royale com Salvar el món. Tot el contingut del joc es distribueix mitjançant un codi canviable.

 

Que estàs esperant per començar la teva nova aventura, compra ja la consola amb el lot de criogenització de Fortnite a la nostra botiga!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment