Queda un mes per a l’inici del Mobile World Congress, la fira de telefonia més important del món que se celebrarà de nou a Barcelona, ​​i els fabricants van preparant els productes que veuran la llum aquests dies.

Segons indiquen alguns informes des del Japó , Sony vindrà aquest any amb tot un arsenal de telèfons format per cinc smartphones de la família  Xperia de diferent gamma.

Els models més potents tindran pantalla de 5,5 polzades amb resolució 2K i 4K al costat del potent processador Snapdragon 835 de Qualcomm i estaran acompanyats de 4/6 GB de memòria RAM al costat del nou sensor IMX400 de la companyia, un nou mòdul destinat a millorar encara més la qualitat fotogràfica dels terminals.

Per a la gamma mitjana tindrem dos models de 5,2 i 5 polzades amb resolucions de 1080p i 720p respectivament governats pel processador MediaTek Heli P20 i 3 o 4 GB de memòria RAM. Els acompanyarà un altre model de gamma mitjana del qual encara no es coneixen moltes dades i que rondarà els 350 Dòlars.

Leave A Comment