Rellotge intel·ligent SmartWatch
Gear S és la nova generació de smartwatches Gear que han decidit ” independitzar ”. El nou wearable de Samsung, amb SIM incorporada i 3G, et permet fer tot el que fas amb el teu smartphone, però sense la necessitat de tenir el teu telèfon a la butxaca.Amb Gear S pots trucar i rebre trucades, llegir missatges i respondre’ls amb el teclat qwerty tàctil, participar en les xarxes socials, i molt més.

Podràs gestionar amb les ordres de veu de la seva S Voice optimitzat sense ni tan sols tocar la pantalla. Gear S té GPS, de manera que et permet utilitzar navegadors des de la seva pantalla i aplicacions amb geolocalització (aplicacions disponibles segons regió).

Mode d’Ultra estalvi de bateria perquè el activeu quan no necessitis utilitzar totes aquestes funcionalitats del Gear S i vulguis economitzar millor la seva energia

Samsung Gear S
acer
Incorpora: podòmetre, pulsòmetre Aplicacions: S Health: pots posar-te en forma d’una manera controlada i molt còmode Pantalla: Optimitzada, panell corb de 2 ” i qualitat Super AMOLED, la interfície de les notificacions o els correus ha estat millorada perquè l’experiència d’ús et recordi a la de la teva smartphone. A més, podràs personalitzar el seu esfera amb dissenys molt atractius i intercanviar les seves corretges
399€

 

* Tots els preus són amb IVA inclòs.

 

Opció de Compsaonline_Tots els equips comprats a Compsaonline  i que resultin avariats durant els dos primers anys de la data de la factura, per algun problema cobert en la garantia i es reparin en el SAT oficial de Acer.
Una vegada recuperat  l’equip i amb la fulla de incidència del SAT, Compsaonline abonarà al client final 50% de import del portàtil.

 

 Visualitzar el producte

 

Botiga Balaguer

C/ Barcelona, 78 Baixos

T. 973 450 456

Botiga Lleida

Avda. Alcalde Porqueres, 70 Baixos

T. 973 833 733

info@compsaonline.com

Leave A Comment