Col•labora en la lluita enfront de l’COVID-19 amb la teva gràfica NVIDIA

Mentre que estem obligats a romandre en els nostres domicilis el major temps possible a causa de l’estat d’alerta decretat pel govern a causa de l’COVID-19, els científics estan per descomptat buscant una cura contra el Coronavirus. I en això hi ha alguna cosa que podem fer, i és «prestar» la potència de còmput de les nostres targetes gràfiques NVIDIA per avançar més en la cura mitjançant el projecte Folding @ Home de NVIDIA.

 

Folding @ Home és una iniciativa que té ja molts, molts anys, i que consisteix en prestar la potència de còmput de les nostres targetes gràfiques (qualsevol petit suport suma) per analitzar proteïnes relacionades amb diverses malalties com el càncer, Alzheimer o Parkinson. Ara el projecte ha afegit el Coronavirus i, de fet, li ha donat la màxima prioritat en el projecte per intentar aconseguir una solució el més aviat possible.

 

NVIDIA fa una crida a tots els usuaris

Com dèiem, el projecte Folding @ Home utilitza la potència no utilitzada de les nostres targetes gràfiques NVIDIA per sumar i analitzar proteïnes relacionades, en aquest cas, amb el COVID-19 per ajudar els investigadors a trobar una cura.

NVIDIA ha fet una crida a tots els usuaris per participar-hi.

 

 

De fet, fins i tot han fet crida a altres marques com SteeelSeries, Razer o NZXT, però també als seus «enemics», AMD i Intel.

 

I aquesta crida no és per quedar bé, atès que en el projecte Folding @ Home ja tenen diversos orientats a la lluita contra el Coronavirus, però ja han anunciat que estan a prop de poder ajudar també utilitzant processadors AMD o Intel

Tu també pots col·laborar a trobar la cura

Tothom pot ajudar mitjançant aquest projecte, tot i que evidentment són els usuaris amb PCs gaming i més concretament amb gràfiques NVIDIA els que més han d’aportar, ja que el sistema que treu la potència gràfica de la GPU per a realitzar els càlculs necessaris per analitzar les proteïnes es beneficia més dels nuclis CUDA de les gràfiques NVIDIA.

 

En qualsevol cas, a continuació indicarem com pots col·laborar tu mateix des de casa:

El primer que has de fer és accedir al web del projecte i descarregar el programari. Una vegada que ho instal·lis, et dirà si vols començar com a anònim o registrar-te. Això depèn de tu i de com i quant vulguis col·laborar.

 

 

Si voleu podeu triar un nom i seleccionar el «team» «PC Màster Race – PCMR» amb número 225.605 tot i que no és important, l’important que heu de saber és que ara mateix, en el desplegable on selecciones amb quina malaltia voleu col·laborar, marques « Any disease », perquè el Coronavirus encara no té una específica.

 

Aquest programari es maneja via web, i ens permetrà seleccionar amb quanta intensitat volem que treballi sota l’apartat POWER, així com si volem que funcioni sempre o només quan no estem fent servir el PC en l’apartat WHEN.

Nota: encara que tancaments l’explorador, el programa seguirà funcionant en segon pla, i si vols desactivar hauràs de desinstal·lar.

Així doncs, ja ho saps. Si vols col·laborar en la cura del Coronavirus, ara pots fer-ho amb el teu PC domèstic fàcilment.

 

 

Notícia original de Hardzone | “Col•labora en la lluita enfront de l’COVID-19 amb la teva gràfica NVIDIA”

 

Leave A Comment