Si has notat que el teu ordinador amb Windows 10 ha anat una mica més lent del que és habitual des de primers d’any, ara Microsoft acaba de publicar una nova actualització acumulativa obligatòria que solucionarà aquesta lentitud i que és probable que ja tinguis.

 

Durant les últimes setmanes diferents usuaris de Windows 10 han estat reportant que el sistema operatiu els ha funcionat una mica més lent del que és habitual, i sembla que el causant d’aquesta lentitud va ser la instal·lació d’una actualització acumulativa automàtica pensada per substituir el navegador Edge antic per el nou basat en Chrome.

A primers d’any, amb l’arribada de el nou navegador Edge basat en chromium, Microsoft va llançar una actualització acumulativa obligatòria que ha afectat el rendiment de molts ordinadors dels usuaris amb unes queixes que per fi han estat escoltades pels de Redmond, i ja hi ha solució a l’respecte.

 

En concret l’actualització culpable era la KB4559309 que sembla que estava afectant el rendiment de certs dispositius, sobretot a l’iniciar l’ordinador. El problema amb aquesta actualització és que és automàtica, i per tant l’usuari no pot desinstalársela després, de manera que ha hagut de viure uns quants mesos amb un rendiment inferior a l’esperat en el seu PC.

Ara Microsoft ha reemplaçat la problemàtica actualització acumulativa KB4559309 per l’actualització KB4576754 que sembla que s’instal·la sense cap problema en l’equip dels usuaris. Microsoft assenyala que aquesta actualització “reemplaça les actualitzacions KB4541301, KB4541302 i KB4559309 publicades anteriorment”.

 

L’actualització que soluciona tot, la acumulativa KB4576754, es va emetre el 31 d’agost passat així que és probable que ja la tinguis instal·lada o prop de rebre-la. Adona’t que aquesta actualització acumulativa també s’instal·la automàticament, de manera que substituirà el navegador Edge antic pel nou, i això també suposarà una bona millora de navegació.

Sempre és recomanable no ser dels primers a instal·lar-se una actualització de Windows 10 per confirmar abans que no existiran errors o problemes de compatibilitat. En un futur Microsoft serà més clara en Windows 10 sobre la compatibilitat de versions que es vagin llançant als usuaris.

Notícia Original: Computer Hoy

Leave A Comment