[vc_row][vc_column][vc_column_text]

No necessites gastar-molts diners per comprar un PC per treballar o estudiar. Tots els avantatges d’un ordinador amb Windows, al palmell de la mà..

Els mini PC són una alternativa mu recomanable si busques un ordinador per realitzar tasques que no exigeixen molt processament gràfic, com treballar, estudiar, fer servir Internet, veure vídeos, etc. Entre els models més venuts i prestigiosos d’aquesta categoria, es troben els Intel NUC.

El model Intel NUC NUC8I3BEH2 ja ve amb el processador Intel Core i3-8109U i només costa 259 euros a Amazon. Tan sols mesura 11.7 x 11.2 x 5.1 cm i pesa 700 grams, així que podràs col·locar-lo en qualsevol racó o transportar-on vulguis. Has de tenir en compte que l’únic que li falta és la memòria RAM i el disc dur o SSD que vulguis afegir, per configurar-lo segons les teves necessitats.

Aquest Mini PC Intel NUC inclou el processador Intel Core i3-8109U de fins a 3.60 GHz, amb 2 slots per fins a 32 GB de memòria RAM DDR4-2400, una connexió de disc dur M.2 (PCIe x4), i un slot addicional de 2,5 polzades per a un disc dur o SSD (RAID-0 RAID-1). A més compta amb WiFi AC, Bluetooth 4.2, i ranura per targeta microSD. Posseeix 4 connectors USB 3.0, sortida HDMI, jack d’auriculars, connector de xarxa LAN, i connector USB tipus C. És una bona opció si busques un mini PC amb connexions ràpides de memòria i disc dur, ja que accepta PCI-e, ATA-4, i memòria DDR4, que són les més ràpides en aquest tipus d’ordinadors de mida petita.

Si estàs interessat, el mini PC model Intel NUC NUC8I3BEH2 ja ve amb el processador Intel Core i3-8109U i només costa 259 euros a Amazon. Recorda, com hem comentat, que has d’afegir la memòria RAM que vulguis, fins a 32 GB, i un disc dur de 2,5 polzades, un SSD convencional o un SSD amb factor forma M.2, el que més t’interessi.Si estàs interessat, el mini PC model Intel NUC NUC8I3BEH2 ja ve amb el processador Intel Core i3-8109U i només costa 259 euros a Amazon. Recorda, com hem comentat, que has d’afegir la memòria RAM que vulguis, fins a 32 GB, i un disc dur de 2,5 polzades, un SSD convencional o un SSD amb factor forma M.2, el que més t’interessi.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment