[vc_row][vc_column][vc_column_text]Equip Diesel Oil  és una empresa dedicada a les instal·lacions i reparacions petrolíferes, amb un equip que compta amb més de 15 anys d’experiència en el sector. Tots aquests anys de treball en el camp petrolífer, els han servit per conèixer àmpliament el mercat i les seves necessitats, podent oferir a tots els seus clients un treball integral.

L’empresa Equip Diesel Oil  garanteix un treball global, realitzat per oficials mecànics i elèctrics, amb un important recorregut en la divisió petrolífera.

La web Equip Diesel Oil   ha estat desenvolupada, de manera adaptativa això permet que es pugui consultar des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima. Hem renovat aquesta pàgina per facilitar la navegació a l’usuari, sobretot en la pàgina d’inici on hem afegit un slider que mostra els seus serveis, un apartat de notícies, els seus clients, com contactar amb ells i molt més!

Web vista des d’un pc:
edi1 Web vista des d’un SmartPhone:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]edi4[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]edi3[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]edi2[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]enllaç: www.equipdiesel.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]