Des de Compsaonline volem felicitar a Runedia.com, portal deportiu, amb calendari per a deportistes i organitzadors, tant per a running, carreres, marxes de montanyes, BTT, triatlons, canicross, i ciclisme de carretera.

CompsaOnline desenvolupa runedia.com des de fa varios anys, tant la web com la APP.

Mes informació sobre Runedia:

Des de Runedia.com volem compartir amb vosaltres que estem d’enhorabona. I és que el passat mes d’octubre ha estat de RÉCORD per a aquesta web que des de fa molts anys és el calendari de referència per a l’esportista popular.

La vostra confiança en nosaltres ha estat tal que hem arribat a plusmarques quant a visites totals a la web en un mes, així com en usuaris únics / mes. Parlem de 834.860 visites -una mitjana de gairebé 27.000 visites / dia- i de 630.000 usuaris únics. Aquests són dades que mai es van registrar a la història de Runedia.com, un portal que va néixer amb el nom de Ropits -ja ja fa més d’una dècada- i que el 2010 es va convertir en el que avui és Runedia.com, la web / calendari més visitada pels esportistes i organitzadors als quals els agrada tot tipus de disciplines aeròbics com: curses, curses i marxes per muntanya, BTT, triatló, creu, canicross i fins i tot ciclisme a la carretera.

Però això no és tot. A més de poder veure i planificar amb molta antelació i en el seu calendari les proves a les que més t’interessaria participar, Runedia.com alberga més de 33 milions i mig de resultats, exactament ja avui dia 3 de novembre de 2017: 33.537.064 , una impressionant base de dades on tu mateix pots posar el teu nom i saber que carreres ha corrido, quan i en què temps, tot un luxe. Una altra cosa més són les seves més de 113.000 carreres que alberga en tot el seu històric de calendari, aquí hi ha res.

Per últim, i com haureu comprovat, també us ofereix a la vostra pàgina d’inici, un apartat de notícies d’actualitat, curiositats i novetats en material que complementen i enriqueixen el vostre portal de recerca de carreres i resultats favorits.

www.runedia.com

Leave A Comment