Avalanche Studios, desenvolupadora de la saga Just Causi i de jocs com Mad Max, ha declarat que PS5 i la nova Xbox podrien apostar pel joc creuat (compartir una partida de consola, diferents).

 

La nova generació de consoles no ha estat anunciada encara, però ja hi ha desenvolupadors que creuen que, entre altres coses, haurien d’oferir una potència mínima de 7,4 teraflops, el 4K i els 60 FPS seran l’estàndard de la nova generació o que tindrien d’assolir el fotorealisme.

 

Ara, ha estat la gran Avalanche Studios la qual s’ha pronunciat al respecte, declarant que la nova generació podria oferir crossplay.

 

 

“Amb les actuals tendències, no ho descartaríem. […] Sempre és emocionant treballar amb nova tecnologia, i no podem esperar a veure què ens espera en el futur tant per als jugadors com per als desenvolupadors”, ha declarat Paul Keslin sobre les possibles crossplay en la nova generació de consoles a GamingBolt.

 

De moment, ni Sony ni Microsoft han anunciat oficialment les consoles, per la qual cosa hem de seguir esperant per sortir de dubtes sobre si oferiran joc creuat i altres qüestions com que si les dues consoles apostaran per contingut processal o si arribaran el 2020.

 

Notícia original ComputerHoy  | “Sony y Microsoft entierran el hacha de guerra: PS5 y Xbox podrían tener crossplay”

Leave A Comment