WhatsApp es troba provant en la seva aplicació els missatges que s’autodestrueixen, una funció que es troba dins del codi de l’última beta. Això sí, de moment no està activa per a tots els usuaris, només per a aquells que tinguin rooteado el seu dispositiu (i ho activin amb eines com WaTweaker). Vols saber com s’activa l’esborrat automàtic de missatges? Ho hem provat per a tu.

 

No és que WhatsApp sigui una aplicació que vagi a l’avantguarda pel que fa a novetats es refereix, no en va els seus més de dos mil milions d’usuaris suposen un risc en el cas que una actualització tingui problemes: solucionar seria un gran mal de cap per als desenvolupadors. Aquesta és la raó per la qual la manera fosca trigar tant a aparèixer per la versió estable de l’app, per exemple; igual que està passant amb els missatges que s’autodestrueixen, una novetat que està molt avançada en la beta de l’aplicació per Android. I sabem que està avançada perquè hem pogut provar-la: serà una bona manera de controlar missatges en tots els xats, tant privats com grupals.

 

D’una hora a un any d’esborrat automàtic

 

 

 

La nova funció d’autoesborrat es troba en l’última beta de WhatsApp, encara que s’ha d’activar en el codi de l’aplicació, una possibilitat que queda fora de la major part de telèfons. Com va confirmar WabetaInfo, el desenvolupament de l’autodestrucció es troba molt avançat: pot activar des de la configuració dels xats, tant en grup com els individuals. I ho hem comprovat en un smartphone Android rooteado

 

L’esborrat de missatges està actiu dins de la beta (després de l’activació en el codi) i encara sense traduir, un detall que anticipa el treball per davant. Pot activar-se tant en les converses individuals com en els grups, sempre que en els segons siguem els administradors. I funciona tal que així:

 

  • Per a una conversa individual, cal acudir a la informació del contacte, a la part superior de la pantalla (sobre el nom).
  • WhatsApp mostra l’autodestrucció com ‘Deletemessages’ o esborrat de missatges. De moment es troba sense traduir, ja que no és una opció definitiva.
  • En prémer sobre l’esborrat salta un menú per seleccionar el marge fins que els missatges s’eliminen després de ser publicats: una hora, un dia, una setmana, un mes o un any. Aquests marges han anat canviant, no tenen per què ser definitius.
  • ¿I com configurar l’autodestrucció en els grups de WhatsApp? El primer pas és clicar a la info del grup, a la part superior de la pantalla (sobre el nom del grup).
  • Després cal prémer a ‘Ajustos de grup’.
  • En la configuració apareix el ‘Deletemessages’ o esborrat de missatges. Fent clic aquí apareix el selector de marge temporal.

 

 

L’opció dels missatges que s’autodestrueixen estarà activa per a totes les converses, al menys tal com es troben en el codi de l’última beta. És de suposar que, quan WhatsApp ho activi oficialment, l’empresa mantingui aquesta possibilitat per deixar que qualsevol usuari triï si vol que els seus missatges duren per sempre en la conversa o acaben eliminant automàticament. El marge de moment és bastant gran ja que no pot triar-se menys d’una hora, però potser el temps es redueixi en properes actualitzacions.

Veurem quan activa WhatsApp els missatges que s’autodestrueixen: ignorem el temps que passarà fins que l’opció arribi a l’app estable. Sí sabem com pot activar: ho hem comprovat.

 

Notícia Original de xatakandroid/”Provem els missatges que s’autodestrueixen en WhatsApp, la propera gran novetat de l’aplicació.”

Leave A Comment